Električni skuter

Električni skuter je e-vozilo, ki ga poganja električni motor. Energija je shranjena v vgrajeni bateriji električnega skuterja, ki jo lahko napolnimo z zunanjim virom električnega toka.

Električno vozilo - skuter ViaVerde/Govecs GO! S1.2 +

Električni skuterElektrični skuter Govecs je praktično in udobno električno vozilo, ki z enim polnjenjem baterije zmore od 50 do 60 kilometrov ter dosega hitrost do 63 kilometrov na uro. Ponovno polnjenje poteka doma, tako da vaše e-vozilo za od 4 do 5 ur (za popolno polnjenje) oziroma za 2 uri (za 85 % napolnitev) priklopite na vir električne energije in se nato z električnim vozilom ponovno vozite nadaljnjih 60 kilometrov. Predvidena življenjska doba baterije je 20.000 kilometrov. Udoben sedež, nizko težišče, lahka vodljivost, DISK zavore ter gume SAVA (130/60-R13) zagotavljajo varno in udobno vožnjo ter odličen oprijem cestišča. Skuter Govecs je odlično električno vozilo za vse, ki jim zaradi razdalj ali življenjskega sloga električno kolo ne zadostuje, a se želijo izogniti gneči na cesti, parkiranju in dragemu gorivu ter hkrati skrbijo za prihodnost našega življenjskega okolja.

IZBERITE SVOJE E-VOZILO

E-vozilo je vozilo udobja

Prej omenjeni skuter je praktično električno vozilo za vsakodnevne potrebe. Električni skuter ima ob ugodni ceni in nizkih stroških porabe tudi druge prednosti. Gre za e-vozilo, ki je zelo vodljivo in ga je mogoče obvladati tudi v prometni gneči. Električni skuter omogoča dostop do območij, ki so za nekatera druga e-vozila neprehodna, prav tako ga je mogoče lažje parkirati na mestih z omejenim parkirnim prostorom.

Električno vozilo - skuter

Če želite uporabljati e-vozilo za vožnjo v službo, vam električni skuter prihrani veliko skrbi in izgubljenih živcev v jutranji gneči, saj je majhen in lahek ter se prerine tudi tja, kamor se avtomobil ne more. Z izbranim električnim vozilom so vsakodnevni opravki mala malica, saj nas skuter hitro in zanesljivo pripelje, kamor želimo. Ob tem ima tudi priročen desetlitrski prtljažnik, kamor lahko spravimo torbo ali nakupovalne vrečke. Skuter je kot električno vozilo praktično tudi za prosti čas, saj vožnja z njim poteka brez težav tudi po različnih terenih in večjih razdaljah.

E-vozila so tiha, zato ne motijo ostalih prebivalcev in jih lahko pripeljemo tudi na javna območja, kamor klasični skuterji ne smejo. Ob tem električni skuter ne spušča emisij in ne proizvaja okolju škodljivih plinov, z njimi tako skrbimo tudi za čisto prihodnost planeta.

Petrol d.d. | Električni skuter, e-vozilo, električno vozilo - povezavi do naše spletne strani: