Odprodaja eksponatov kuhinj – funkcionalni in sodobni modeli

Odprodaja eksponatov kuhinj je le eden izmed načinov, kako ceneje do nove kuhinje. Eksponati so razstavljeni v salonih, velikokrat pa se prodajajo novi, saj so jih v razstavnem salonu nadomestili  novejši modeli. To ne pomeni, da v odprodaji eksponatov kuhinj naletimo na slabšo kvaliteto pohištva. Prav tako je ogled kuhinj – eksponatov v odprodaji eden izmed super načinov, kako poiskati nove ideje za postavitev pohištva, saj nam velikokrat manjka prav teh, zato se ne znamo odločiti, v katerem slogu želimo imeti pohištvu in kako naj ga postavimo. Danes so zelo priljubljeni kotni modeli, zlasti v manjših in bolj omejenih prostorih, tisti, ki veliko kuhajo, pa si zelo radi v odprodaji ogledajo eksponate večjih kuhinj. Konec koncev danes to ni več le prostor, v katerem gospodinje kuhajo, temveč prostor, v katerem začnemo dan, prav v njem pa se velikokrat zbere vsa družina. V kolikor v odprodaji eksponatov kuhinj ne boste našli tiste prave zase, si lahko v podjetju Kuhinje Erjavec zasnujete tisto pravo, izdelano po merah za vaš dom, po želji s šankom. Ker ima čisto vsaka družina drugačne navade in pričakovanja, se bodo naši oblikovalci še posebej potrudili prepoznati vaše navade in potrebe. Nakupa nikoli ne smemo opraviti prenaglo, saj je potreben dober premislek, ogled različnih idej in šele nato sklenitev končne odločitve. Oglejte si čudovite eksponate-kuhinje v različnih slogih.

VEČ O ODPRODAJI KUHINJ TUKAJ!

Dve lepotici že čakata na svoje nove lastnike v odprodaji eksponatov kuhinj

V odprodaji eksponatov kuhinj trenutno čaka moderna lepotica Amazonas, ki jo združujeta steklo, barvano belo v ALU okvirjih in laminat v imitaciji lesa. Vključuje še poličke z osvetlitvijo, osvetlitev pod visečo omaro, osvetlitev v coklu, "C rob" iz kerrocka in rolo. Pri tej kuhinji-eksponatu novega lastnika čaka kar 70% popust. Je idealna izbira za večje prostore in moderno opremljene domove, saj vključuje vse elemente modernosti in je hkrati zelo elegantna. V odprodaji eksponatov novega lastnika čaka tudi Etna v kombinaciji laminata in akrila – visokega sijaja. Pult je izdelan iz unikatnega kamna Silestone, stenska obloga pa je steklo z nalepko. Etna vključuje še električno odpiranje viseče omare, spreminjanje barve LED lučk v oblogi, osvetlitev v vitrini in LED osvetlitev pod visečo omarico. Se sliši privlačno? Nakup lahko opravite tako, da se predhodno naročite na obisk pri nas.

odprodaja eksponatov

Nudimo celovito storitev, od načrtovanja do montaže

Odprodaja eksponatov kuhinj je odličen način za iskanje novih idej, pri nas pa vam nudimo celovito storitev, vse od načrtovanja do montaže. Naši arhitekti z dolgoletnimi izkušnjami na področju notranjega opremljanja vam bodo pomagali najti kar najbolj optimalno rešitev za vaš prostor. V naši proizvodnji bomo rešitev izdelali in vgradili v vaš dom. V kolikor se ne odločite za eksponat kuhinje, s pomočjo naših strokovnjakov izdelajte pohištvo po vaši meri. Ponudba na trgu je namreč velika in velikokrat se zgodi, da ne najdemo tistega, kar iščemo. V tem primeru se izkaže izdelava po meri kot najboljša rešitev, ki bo zadovoljila vse potrebe in izpolnila še tako zahtevna pričakovanja.

Več o naših akcijah kuhinj si preberite tukaj: https://www.vsi.si/kuhinje-erjavec/akcija-kuhinj

eksponati kuhinje odprodaja

Prostor, ki se je vse do danes precej spremenil

Današnji trend je zavedanje pomembnosti uživanja zdrave in kakovostne hrane. Da bi to dosegli, si več hrane pripravljamo doma. Iz tega razloga je še toliko pomembneje, da si pred nakupom vzamemo dovolj časa in dobro premislimo, česa si želimo. Začnemo lahko z ogledom odprodaje eksponatov kuhinj, saj bomo morda prav tam našli pravo zase ali pa vsaj zamisel, ki jo bomo kasneje uporabili. Tako bomo namreč lažje ugotovili, česa si želimo in čemu bi se raje izognili. Rezervirajte si termin za svetovanje, po katerem bomo na podlagi načrtov pripravili 3D izris in nato pohištvo izdelali v lastni proizvodnji. Naši usposobljeni monterji bodo pohištvo namestili v vaš dom. Strokovno in profesionalno – le najboljše za naše stranke.