Mini kuhinje, ki vas bodo očarale


Kuhinja je brez najmanjšega dvoma srce vsakega doma. Tudi ko je v njem prostora malo, vam bomo izdelali kuhinjo, ki bo prilagojena vam, vašemu prostoru in vašim navadam. Pri Kuhinjah Erjavec namreč nudimo celovito storitev, od načrtovanja do montaže.

PREVERITE TUDI IDEJE ZA KUHINJE


Mini kuhinje naj izkoristijo prostor


Mini kuhinjeŽe od začetka si prizadevamo, da bi svojim strankam ponudili kuhinje ter kuhinjske mize in stole, narejene po njihovih merah in željah. Zato je naš salon kuhinj opremljen tako s sodobnimi kot klasičnimi kuhinjami, seveda tudi mini kuhinjami, ki bodo zanesljivo zadovoljile še tako različne okuse. Ideja za kuhinjo se sicer navadno porodi že doma, a le malokdaj ostane do konca nespremenjena. Po ogledu številnih kuhinj ter kuhinjskih miz in stolov, ki jih ponuja naš salon kuhinj v Ljubljani, in ob posvetovanju z našimi strokovnjaki se navadno najdejo še boljše in izvirnejše rešitve. Predvsem sta pomembni dve stvari: videz kuhinje, ki mora ustrezati vašemu okusu, in postavitev oziroma razporeditev elementov kuhinje, vključno s kuhinjsko mizo in stoli, ki morajo čim bolj izkoristiti prostor, ki vam je na voljo. To je še toliko bolj pomembno, ko prostora ni v izobilju, a bi s svojo mini kuhinjo kljub temu radi izpolnili čim več svojih želja, potreb in idej.


Po ideje tudi za mini kuhinjo v naš salon kuhinj


kuhinje elementiNe glede na to, ali si želite klasično oblikovane ali sodobne kuhinje, ki vključujejo tudi ustrezne kuhinjske mize in stole, je naš salon kuhinj pravi kraj za vas. Tu boste dobili marsikatero idejo za kuhinjo, seveda tudi za mini kuhinje, hkrati pa se boste lahko z našimi svetovalci pogovorili o svojih željah in zahtevah. Poleg tega vam ponujamo tudi ugodne kuhinje z aparati. V salonu kuhinj vam tudi izrišemo tridimenzionalni model vaše kuhinje, tako da si boste zlahka predstavljali, kakšna bi bila kuhinja videti z izbrano kuhinjsko mizo in stoli ter postavitvijo pohištva. Prednost kuhinje po meri pa je predvsem ta, da se vse odlično prilega vašemu prostoru in vašim potrebam, kar je pri že izdelanih serijskih kuhinjah precej zahteven projekt, pri mini kuhinjah pa včasih že skoraj nemogoč podvig. Preberite več na naši spletni strani: http://www.kuhinje-erjavec.si/bela-kuhinja