Vrhunske jedilnice in kuhinje


Jedilnice v akcijiNudimo posebno akcijo za naše vrhunske jedilnice in kuhinje. Najprej pa si preberite več o tem, kaj ponujamo.
Osrednji element jedilnice je nedvomno jedilniška miza. Njena velikost mora biti prilagojena številu ljudi, ki jo uporabljajo ter velikosti prostora v katerem se nahaja - velikost jedilnice. Akcija - za nadalje shranjevanje jedilniškega pribora in raznih dekorativnih elementov so zelo primerne kredence v ravnih ali kotnih izvedbah. Obliko jedilniške mize in izgled načrtujemo glede na stil vaše kuhinje in jedilnice. Za mnoge je jedilnica najpomembnejši prostor v stanovanju, ker ni namenjena samo za obed, ampak jo mnogi uporabljajo tudi kot delovno mizo, ob njej se zberemo pri družabnih igrah in takrat, ko gostimo prijatelje. Zato ni vseeno, kakšno in kako veliko jedilno mizo bomo izbrali in kam jo bomo postavili. Ker v jedilnici postrežemo tudi gostom, mora biti dostopna iz hodnika oziroma predsobe ali dnevne sobe. Zaželeno je, da je v bližini kuhinje, tako da imamo čim krajšo pot pri strežbi hrane. Kadar je v sobi poleg kuhinje, si lahko lajšamo strežbo skozi zidno odprtino. Na poti med kuhinjo in jedilno mizo ne sme biti ovir, ki bi onemogočile hitro in varno strežbo hrane. Odsvetujejo se stopnice, ob katere se lahko spotaknemo, nevarne so tudi drseče talne obloge in vrata, ki se odpirajo v kuhinje in jedilnice. Jedilnice v akciji Erjavec: pošljite nam povpraševanje.

Jedilnice v akciji


Jedilnice akcija: pošljite nam svoje povpraševanje in presenečeni boste nad posebnimi ugodnostmi in akcijami, ki smo jih pripravili za svoje cenjene stranke.
Novodobne kuhinje in jedilnice se skupaj z dnevno sobo združujejo v osrednji skupni bivalni prostor. Pohištvo dnevne sobe se vizualno tudi popolnoma sklada s kuhinjo in jedilnico. Združitev kuhinje in jedilnice ter dnevne sobe je tudi funkcionalna, saj je vse na dosegu roke, hkrati pa je čas za pripravo jedi tudi priložnost za druženje. Ne rečemo zaman, da v osrednjem bivalnem prostoru kuhinje in jedilnice ter dnevne sobe utripa srce doma.

Združitev kuhinje in jedilnice ter dnevne sobe ima tudi številne prednosti. Majhnega otroka imate ves čas pod nadzorom. Ko kuhate, imate ves čas pregled nad prostorom jedilnice in dnevne sobe. Še vedno pa lahko kuhinjo od jedilnice v osrednjem bivalnem prostoru ločite z drsnimi vrati ali nivojsko in se tako odpoveste vonju po hrani ali imate več zasebnosti oziroma miru ob morebitnih obiskih, v katerih ne sodelujejo vsi člani družine. Za vaš dnevni prostor pa nudimo sedežne garniture po meri, ravno tako spalnice po meri, kar se tiče prenove kuhinjske opreme pa imamo za vas pripravljena lična kuhinjska korita. Jedilnice akcija: preverite naše posebne ugodnosti za zveste stranke, pokličite nas za povpraševanje.

Pohištvo Erjavec d.o.o. | Jedilnice, povezava do naše spletne strani: