Izdelava kuhinj - klasična ali moderna kuhinja po meri

Izdelava kuhinj je v podjetju Mizarstvo Erjavec popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam, in to ne glede na to, ali je vaša sanjska kuhinja klasična ali moderna. Kuhinja je prostor, kjer se mešajo okusi, pripravljajo družinska kosila in romantične večerje. Ker se v njej srečuje vsa družina, je kuhinja tako rekoč srce našega doma.
Kuhinja po meri omogoča popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavlja način, kako prilagoditi kuhinjske elemente in delovne procese vašim potrebam. Vsaka izdelava kuhinj pa potrebuje podroben izvedbeni načrt, ki ga na podlagi naročnikovih želja in zahtev pripravi arhitekt.


Izdelava kuhinj po meri naročnika

Izdelava kuhinj vam v našem podjetju prinaša številne prednosti. Nudimo vam celostno storitev - od načrtovanja, izdelave in montaže kuhinj po meri do našega strokovnega svetovanja. Naše kuhinje, ki so rezultat lastne proizvodnje, so funkcionalne in oblikovno dovršene. Po vaših željah bomo izdelali visokokakovostni 3D izris kuhinje, ki vam bo omogočil realno sliko o prostoru. Poleg izrisa kuhinje vam lahko izdelamo tudi 3D-izrise sodobnih jedilnic in dnevnih sob. Tako boste dobili še boljšo predstavo o vašem prihodnjem bivalnem okolju.


Izdelava kuhinje po meri se začne pri arhitektu, ki na podlagi vaših želja pa tudi na podlagi lastnega znanja, izkušenj in idej pripravi idejni predlog vaše kuhinje po meri. Temu sledi predstavitev 3D-izrisa v računalniškem programu, ki ga naročnik skupaj z arhitektom pregleda. Ko je idejni osnutek potrjen, se pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Nato pa gre kuhinja v proizvodnjo, izdelavo in montažo.

Izdelava ugodnih kuhinj po meriSvetla kuhinja po meri Erjavec


Kuhinje Erjavec - kakovost in tradicija

Mizarstvo Erjavec je družinsko podjetje, kjer je izdelava kuhinj po meri specializirana dejavnost. S kakovostnim delom smo z leti postali eden najbolj znanih ter uveljavljenih izdelovalcev kuhinjskega in drugega pohištva po meri. Naše najpomembnejše vodilo je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo kuhinje in tudi drugih prostorov. Pomembno pa ju tudi, da vam na enem mestu nudimo celostno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo. V našem salonu pa se lahko odločite tudi za nakup bele tehnike priznanih proizvajalcev.

Izdelava kuhinj po meri je pri nas kakovostna in profesionalna. Obiščite nas - vabljeni tudi na našo spletno stran!


Kuhinje Erjavec | Projektiranje kuhinje - povezave do naše spletne strani: