Kuhinja po meri omogoča optimalen izkoristek prostora

Izdelava kuhinj je v podjetju Mizarstvo Erjavec popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam, in to ne glede na to, ali je vaša sanjska kuhinja klasična ali moderna. Kuhinja je prostor, kjer se mešajo okusi, pripravljajo družinska kosila in romantične večerje. Ker se v njej srečuje vsa družina, je kuhinja tako rekoč srce našega doma. Kuhinja po meri omogoča popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavlja način, kako prilagoditi kuhinjske elemente in delovne procese vašim potrebam. Pri vsem tem je seveda potrebno tesno sodelovanje z arhitektom, ki bo na podlagi meritev prostora predlagal najbolj optimalno postavitev elementov.

izdelava kuhinje po meri

Od načrtovanja do izvedbe

Kuhinja po meri, ki jo izdelamo pri nas, vam prinaša številne prednosti. Kot strokovnjaki za izdelavo pohištva vam namreč nudim celostno storitev, ki se začne s samim načrtovanjem. V prvi fazi je mareč pomembno, da pripravimo kar se da podroben 3D izris kuhinje, na podlagi katerega si boste lažje predstavljali končni izdelek. Pri tem vam bo arhitekt svetoval tudi glede alternativnih postavitev, vse z namenom še večjega izkoristka razpoložljivega prostora. Poleg samega projektiranja pa je namen računalniškega izrisa tudi ta, da si svojo novo kuhinjo lažje vizualizirate in skupaj z nami dorečete tudi najmanjše podrobnosti, zaradi katere bo vaša nova kuhinja po meri zares takšna, kot ste si jo zamislili. Šele ko so vsi detajli dorečeni, bo šla vaša nova kuhinja v izdelavo, kateri sledi montaža s strani naših strokovnjakov.

3D izris kuhinje

Kuhinje Erjavec - kakovost in tradicija

Pohištvo Erjavec je družinsko podjetje oz. mizarstvo, kjer je izdelava kuhinj po meri specializirana dejavnost. S kakovostnim delom smo z leti postali eden najbolj znanih ter uveljavljenih izdelovalcev kuhinjskega in drugega pohištva. Naše najpomembnejše vodilo je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo, ki vas bo navduševalo še leta po nakupu. Ker vam na enem mestu nudimo celostno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo, se vam lahko resnično posvetimo. Vabljni torej v naš salon, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja ter vam svetovali na poti do odločitve za izdelavo kuhinje po meri.