Kuhinje - odprodaja oz. prodaja po ugodni ceni, izdelava po meri

Odprodaja kuhinj se zdi na prvi pogled najboljša rešitev za vse, ki načrtujete opremljanje oziroma prenovo svojega doma, vendar pri tem nočete zapraviti ogromno denarja. Pa je to zares edina možnost za nakup ugodne kuhinje? Odprodaja kuhinj lahko namreč prinaša nekaj pasti, ki jih ne smete spregledati ...

Odprodaja kuhinj Erjavec


Nakup kuhinje - odprodaja zares najboljša rešitev?


Na kaj torej paziti, ko se odločate za nakup kuhinje? Odprodaja morda res pomeni ugodno ceno, vendar se s tem vaš nabor možnosti močno skrči. Pri vnaprej izdelanem pohištvu, kupljenem na odprodaji, boste morali vedno sklepati kompromise. Prostor, ki ga imate na voljo, bo težko docela izkoriščen. To je še posebej velika težava pri manjših prostorih, kjer šteje praktično vsak kvadratni centimeter. Poleg tega pa omejevanje izključno na odprodaje ali na prodajo serijsko izdelanih elementov pomeni, da niti v vizualnem smislu najverjetneje ne bo možna izpolnitev vseh vaših želja. Čeprav se zdi torej odprodaja na prvi pogled mamljiva, pa morate upoštevati, da gre za investicijo, ki si jo privoščite zelo redko. Tako je morda bolje, da investirate v preverjeno kakovost. Navsezadnje je tudi od življenjske dobe odvisno, kako ugodna je v resnici cena. Če želite optimalno funkcionalnost in imate v mislih zelo jasno končno podobo, je vsekakor najbolj smiselna izdelava nove kuhinje po meri, ki pa na srečo ni nujno bistveno dražja, kot če bi se odločili za odprodajo.


Kako do ugodne nove kuhinje, izdelane po naročilu?


V podjetju Kuhinje Erjavec vam ponujamo izdelavo nove kuhinje po naročilu po zelo dostopni ceni. Morda je cena na prvi pogled res nekoliko višja kot pri odprodaji, vendar pri delu uporabljamo vrhunske materiale, kar močno podaljša življenjsko dobo. Tudi manjše nezgode, ki so neizogibne pri pripravi hrane, ne bodo imele posebnega vpliva. V primerjavi z odprodajo oziroma vnaprej izdelanimi, generičnimi izvedbami je pomembna prednost, ki jo ima naša prodaja, ta, da pri vsaki stranki stavimo na individualen pristop. Upoštevamo vaše želje glede postavitve, barv, materialov, dodatkov ipd. Tako se vam ne bo treba prilagajati. Naša prodaja kuhinj med drugim vključuje izdelavo 3D-izrisa, ki vam bo v veliko pomoč pri končni odločitvi. Če že dlje časa sledite odprodajam, vendar doslej še na nobeni izmed teh odprodaj niste našli rešitve, ki bi ustrezala vsem vašim kriterijem, je morda čas, da začnete razmišljati o izdelavi po naročilu. Ponosni smo, da naša prodaja združuje tako individualno svetovanje in vrhunsko kakovost kot dostopne cene. Nobene potrebe ni torej, da se zadovoljite z odprodajami.


Profesionalna izdelava in prodaja kuhinj ter montaža


Zaposlujemo vrhunske mojstre na svojem področju, ki bodo znali prisluhniti vašim željam in vam po potrebi priskočiti na pomoč s strokovnim nasvetom. Prodaja kuhinj oziroma njihova izdelava, ki poteka v naši lastni proizvodnji v Ljubljani, zajema izvedbe različnih oblik (kotne oziroma v obliki črke L, z otokom itn.). Upoštevamo vaše želje glede materialov, barv in posameznih detajlov. Med drugim se lahko na primer odločite tudi za visoki sijaj. Seveda pa naša prodaja vključuje tudi profesionalno montažo, ki je tista končna pika na i.


Galerija kuhinj, v kateri boste zagotovo našli navdih


Prodaja kuhinj ErjavecNaša izdelava oziroma prodaja kuhinj sta doslej prepričali že številne zadovoljne stranke. Tako vas na naši spletni strani čaka galerija kuhinj. V njej si lahko ogledate nekaj doslej izpeljanih projektov. Verjamemo, da vam bo galerija pomagala pri izoblikovanju vaših lastnih želja. Prodaja sicer prav tako vključuje izdelavo drugega pohištva - za jedilnice, dnevne sobe, spalnice, predsobe, knjižnice, kopalnice, za poslovne prostore, izdelavo notranjih vrat in še mnogo več. Za vse, ki ste obupali nad odprodajami, imamo ponudbo, ki vas bo prepričala tako z vidika cene kot z vidika kakovosti. Skoraj pol stoletja izkušenj našega družinskega podjetja je zagotovo dober razlog, zakaj zaupati prav nam.

IZDELAVA KUHINJ PO NAROČILU

PONUDBA DNEVNIH SOB