Pošlji povpraševanje

Svetila za dom – moderne in kakovostne luči po vaših željah

Svetila za dom najvišje kvalitete in modernega videza – pri nas vaš čaka široka izbira linijskih, arhitekturnih, dizajnerskih in visečih stropnih svetil za vse notranje prostore. Linijska svetila za dom so priljubljena izbira, ki poudari minimalistično eleganco prostora. Viseča stropna linijska svetila Perion so primerna za namestitev v kuhinji (npr. nad kuhinjskim otokom) ali dnevni sobi.

Svetila za dom in stanovanje

Če vas zanimajo arhitekturna svetila, ne spreglejte naslednjih:

  • linijska svetila Oria se ne bleščijo in imajo dolgo življenjsko dobo,
  • stropna in viseča svetila Tubis v obliki tube in Kvadrus v obliki kvadra, ki so ustvarjena po vaših željah (sami izberete barvo in dolžino svetilke ter barvo svetlobe),
  • viseča stropna dekorativna svetila Sculptoris so nadvse primerna za jedilnico,
  • viseča stropna svetila Pendant, Pendant Double in Pendant Triple v dveh barvah dopuščajo različne možnosti za kombiniranje. Odlično se podajo dnevnim prostorom, primerne pa so tudi za osvetlitev jedilniške mize ali kuhinjskega otoka.

Svetila za kuhinjo – osvetlitev, ki vam olajša delo v kuhinji

Tudi naša svetila za kuhinjo so različnih modelov in oblik. V kuhinji ne smejo manjkati stropna svetila – nad jedilniško mizo je priporočljiva milejša svetloba, medtem ko je nad površinami za pripravo hrane priporočljiva močnejša luč.

LED svetila za kuhinjo

Našim strankam svetujemo, da nad pult in štedilnik namestijo svetila za kuhinjo, ki se ne bleščijo in imajo moč minimalno 500 lux. Luči morajo biti ustrezno postavljene, da delovna površina ni zasenčena z vašim telesom. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri kuhinjskih svetil in predlagamo najbolj optimalno postavitev.

Svetila za dnevno sobo – za prijetnejše bivanje

Svetila za dnevno sobo so pomemben ustvarjalec domače atmosfere in vzdušja, zato morajo biti premišljeno izbrana. Dnevno sobo izkoriščamo za različne namene in v njej preživimo veliko časa. V njej se družimo, sproščamo na kavču pred televizijo in klepetamo z gosti. V dnevni sobi se igrajo otroci, pišejo domačo nalogo, praznujejo se rojstni dnevi, mnogi si v njej uredijo kotiček za telovadbo, za branje, jogo … Da bo osvetlitev tega prostora vedno vrhunska, bodo poskrbela naša svetila za dnevno sobo. Izbirate lahko med modeli različnih oblik, barv, dolžin in jakosti. Na voljo so viseča, stropna, stenska in pokončna svetila, ki bodo poudarila lepoto vaše dnevne sobe in zagotovila svetlost, ki jo potrebujete in kadar jo potrebujete.

Moderna svetila za dnevno sobo

LED svetila za stanovanje – priljubljena izbira

LED svetila za stanovanje imajo veliko prednosti pred klasičnimi halogenskimi žarnicami. So izjemno učinkovita in omogočajo prihranek energije. Njihova življenjska doba je tudi 20.000 ur ali več. Izkoristijo kar 80 odstotkov energije, so ekološka in jih lahko recikliramo.

Viseča svetila – moderna LED svetila za vaš dom

Viseča svetila dodajo prostoru pridih elegance in urejenosti. Še zlasti so primerna za prostore, kot sta jedilnica in dnevna soba. Moderno oblikovana viseča svetila pustijo odličen vtis in v prostoru pričarajo prav posebno vzdušje. V naši trgovini imamo pestro ponudbo visečih svetil, ki jih lahko oblikujemo po vaših željah. Vabimo vas, da pregledate našo ponudbo kakovostnih svetil lastne proizvodnje.