Nakup visokokakovostne klime LG po ugodnih akcijskih cenah

Nakup klime predstavlja idealno, stroškovno sprejemljivo in energetsko varčno rešitev hlajenja v vročih poletnih mesecih, za ohranjanje primerne bivalne temperature pa pride prav tudi pozimi in v prehodnih mesecih. Če ste se odločili za nakup klime, vam svetujemo, da si pred dokončno odločitvijo vzamete dovolj časa za tehten in skrben razmislek.
Vse več ljudi se odloča za nakup klime s toplotno črpalko zrak - zrak v deljeni izvedbi oz. za tako imenovani split sistem. Del, ki je nameščen v prostoru, je notranja enota, del, ki je nameščen na prostem, na primer na zunanji steni hiše, pa predstavlja zunanjo enoto. Notranje enote služijo obdelavi oziroma klimatizaciji prostorov. Poleg stenske in talne je na izbiro tudi stropna klimatska naprava.
Nakup klime v trgovini Iblo d.o.o. vključuje visokokakovostne klimatske naprave LG, ki jih odlikujeta visoka energetska učinkovitost ter nizka poraba energije.

Nakup in montaža klime

Profesionalna montaža klime z izkušeno in usposobljeno ekipo monterjev

Svetujemo vam, da se za nakup klime odločite tudi z mislijo na njeno strokovno namestitev. Montaža klime vključuje predogled, vgradnjo, inštalacijo, priključitev naprave na električno omrežje in njen zagon. Montaža klime se lahko izvrši podometno ali nadometno, po montaži pa klimatsko napravo priključimo na električno omrežje in že je pripravljena na zagon.
Ker je montaža klime zahtevno opravilo, se ga nikar ne lotevajte sami. Svetujemo vam, da delo raje prepustite strokovnjaku za vgradnjo klimatskih naprav, ki bo uporabnika tudi poučil o uporabi. Iblo d.o.o. ima na voljo izkušeno in visoko usposobljeno ekipo monterjev, ki se redno šola pri proizvajalcu LG in je tako vedno seznanjena z novostmi na področju klimatskih naprav. Montaža klime bo tako opravljena profesionalno, kakovostno in hitro. Del naših storitev pa je tudi kakovosten servis klima naprav.

Redni servis klima naprav za pravilno in zanesljivo delovanje

Klimatska naprava je ves čas izpostavljena različnim dejavnikom iz okolja, kot so vlaga, temperatura v prostoru in seveda prah. V takšnih okoliščinah lahko kaj hitro pride do razvoja bakterij, mikroorganizmov in virusov, ki so tudi glavni krivci za neprijeten vonj, ki se včasih sprošča iz klimatske naprave, ko jo po dolgem času zopet vklopimo. Da bi preprečili takšen scenarij, moramo poskrbeti za redni servis klimatskih naprav.
Servis klimatskih naprav je priporočljiv enkrat na leto in sicer pred začetkom hladilne sezone, pri močneje obremenjenih napravah pa tudi pogosteje.

Vabljeni v trgovino Iblo, kjer vas čakajo ugoden nakup klime vrhunske kakovosti, profesionalna montaža klime in kakovostni servis klimatskih naprav. Prodajni program dopolnjujejo tudi različne toplotne črpalke za ogrevanje hiše.


Iblo d.o.o. | Ugoden nakup klime vrhunske kakovosti - povezave do naše spletne strani: