Klima naprave - cenik izdelkov

Ko se odločate za nakup nekega izdelka, navadno pretehta ravno cena klima naprave. Cenik pa naj ne bo vaše glavno vodilo, saj lahko dolgoročno (pa tudi na krajši rok) precej prihranite, če si izberete ustrezno oziroma svojim zahtevam primerno klimo. Poleg tega je treba poudariti, da poceni klimatske naprave kakovostnega proizvajalca, kot je LG, niti najmanj niso tudi cenene klime. Akcija je vedno dobra priložnost, da pridete do izjemno kakovostnega izdelka po zelo ugodni ceni. Pozanimajte se, katere so za vas najprimernejše klimatske naprave. Cenik klimatskih naprav lahko dobite neposredno pri nas ali pa vam ga pošljemo po navadni ali elektronski pošti.

V PONUDBI IMAMO TUDI TOPLOTNE ČRPALKE PO UGODNI CENI

Poceni klimatske naprave

V podjetju Iblo d.o.o. smo pooblaščeni uvoznik in distributer za LG klima naprave. Cenik posameznih izdelkov in storitev je odvisen od tega, za kakšen izdelek ste si izbrali. Preden se odločite za nakup, je izjemno pomembno, da dobro premislite, kakšno klimo potrebujete. Lahko se tudi z našimi svetovalci pogovorite o tipu klima naprave. Cenik je lahko bistveno ugodnejši, če se za nakup odločite v času, ko traja akcija. Klime so takrat na voljo po še ugodnejši ceni, nudimo pa vam tudi montažo klimatske naprave. Zagotovite si prijetno bivalni ali delovni prostor v vseh letnih časih!

Klima naprave cenikMontaža klimatskih naprav

Pred nakupom je treba vedeti ...

Ko se odločite za nakup klimatske naprave (cenik lahko dobite v podjetju Iblo), bodo naše svetovalce zanimale naslednje informacije:

  • velikost prostora, ki ga nameravate ohlajati/ogrevati
  • lega prostora
  • namen prostora oziroma načrtovana uporaba
  • število navadno prisotnih ljudi v prostoru
  • podatki o načinu gradnje (material, izoliranost ...)
  • prezračenost

S pomočjo teh podatkov vam bomo svetovali pri nakupu klime, akcija pa vam bo nakup še olajšala. Cenik za klima naprave redno vključuje tudi številne ugodnosti za naše stranke, kot so popusti pri nakupu, cenejši servisi ali ugodnejše cene za čiščenje klime. Redno spremljajte naše novice in si zagotovite še ugodnejše storitve in izdelke!