Montaža klime - raje prepustite delo strokovnjaku

Poskrbite, da bo montaža klime opravljena strokovno, v nasprotnem primeru vam namreč ne moremo zagotoviti, da bo sistem deloval tako, kot je treba. V podjetju Iblo vam je poleg nakupa na voljo tudi montaža klime oziroma klimatske naprave, kar je zagotovilo za leta in leta brezskrbne uporabe. Za vse izdelke v naši ponudbi imamo zaposlene izkušene monterje in serviserje, ki se redno izobražujejo pri proizvajalcu LG in so ves čas na tekočem z vsemi novostmi in spremembami. Samo tako lahko svojim strankam zagotovimo, da je montaža klimatskih naprav in ostalih sistemov, kakovostna in brezhibna. Kot pooblaščeni uvoznik in distributer za naprave LG vam lahko zagotovimo kakovostne izdelke ter vrhunsko montažo in servis klimatskih naprav.

Prava izbira je ravno tako pomembna kot montaža klime

V podjetju Iblo imamo na voljo številne različice klimatskih naprav LG, tako da boste med njimi zlahka poiskali ustrezno zase. Pri tem je treba upoštevati, da je ravno tako kot kakovostna montaža klime pomembna tudi prava izbira. Upoštevati je treba velikost prostora, ki ga želite ohlajati oziroma ogrevati, kakšnemu namenu bo služil (bivanje, delo ...), gradbene specifike (material gradnje, izolacija, velikost in lega steklenih površin ...), lega, število ljudi, ki se navadno nahaja v prostoru, prezračevanje, položaj v zgradbi, potrebe po odstranjevanju vlage ... S temi podatki boste laže izbrali optimalno napravo, pa tudi montaža klime oziroma njena namestitev bo prilagojena vašim potrebam.

Montaža klime
Pravilna montaža klimatske naprave

Morda se zdi, da montaža klime ni pretirano zapletena reč, a dejstvo je, da se že pri izbiri mesta, kjer bo nameščena, lahko montaža klimatskih naprav zaplete. Svetujemo vam, da se z našimi svetovalci natančno pogovorite, kaj si želite, izberete ustrezno klimatsko napravo, nato pa delo prepustite strokovnjakom. Montaža klime namreč zahteva preboj zidu, povezavo notranje in zunanje enote z izoliranimi bakrenimi cevmi ustreznega premera, montažo odvoda kondenčne vode, namestitev nosilcev, priklop na električno napajanje, testiranje in še marsikaj. Ti postopki morajo biti izvedeni pravilno, sicer montaža klime ni ustrezna. Če vam klimatsko napravo namestijo naši monterji, za delo seveda dobite ustrezno garancijo.

Iblo | Montaža klime, montaža klimatske naprave, montaža klimatskih naprav - povezave do naše spletne strani: