Klime - akcija in popusti na montažo vrhunskih hladilnih sistemov!


Se odločate za nakup prve ali menjavo stare klime? Akcija v spletni trgovini podjetja Iblo d.o.o. je pripravljena za vas! Preverite našo trenutno ponudbo za klimatske naprave, akcije in druge dodatne ugodnosti (svetovanje, garancija, montaža, servis, čiščenje). Celovito bomo poskrbeli, da boste dolgo in udobno bivali v optimalni klimi. Akcija vključuje visokokakovostne LG hladilno-grelne sisteme, ki so energetsko učinkoviti, posledično pa prinašajo tako nižje stroške obratovanja, kakor tudi vzdrževanja.

klima akcija


Zdaj je čas za nakup nove ali servis stare klime. Akcija na vse grelno-hladilne sisteme z montažo!

O nakupu klimatske naprave začnemo običajno razmišljati poleti, a akcija, ki traja pozimi, vas bo prepričala, da je pravi čas za nakup. Cene klimatskih naprav, ki vključujejo tudi montažo, so trenutno najugodnejše, poleg tega pa so klima naprave dobavljive v manj kot treh tednih. Cenik si oglejte na naši spletni strani ali nam pošljite povpraševanje za izbrane klime v akciji. Cene klimatskih naprav se seveda razlikujejo glede na izbrane modele in so odvisne od tega, kaj od klime pričakujete. V podjetju Iblo d.o.o. vam nudimo bogato ponudbo LG hladilnih sistemov, da bo bivalna temperatura zdrava in prijetna vse leto.

POTREBUJETE KLIMO ZA STANOVANJE? VEČ TUKAJ!


Ugodne cene klimatskih naprav znamke LG


klimatske naprave akcijaPredvsem v poletnih mesecih so klime nepogrešljive, akcija pa vam omogoča, da jih uporabljate tudi pozimi in v prehodnih obdobjih, saj lahko z njimi prostore tudi bolj varčno ogrevate in tako celo prihranite. LG klima naprave cena, cenik hitro in strokovno izvedene montaže ter morebitnega servisa, so razlogi, za nakup klime še danes. Akcija na prav vse modele, ponuja vrhunske cene klimatskih naprav, pa tudi popuste za nakup prek spleta. Znamko LG odlikuje širok nabor klima naprav, med katerimi lahko prav vsak najde primerno zase oz. svoje prostore. Za optimalno delovanje poskrbite tudi za redni servis oz. čiščenje izbrane naprave, ki naj ga izvede ustrezno usposobljen strokovnjak. Ob upoštevanju preprostih navodil za uporabo, vam zagotavljamo brezhibno delovanje naprave, ko je ta najbolj obremenjena. Več o klimatskih napravah podjetja Iblo tukaj: http://www.iblo.si/izdelki/klimatske-naprave.