Klima za stanovanje idealna rešitev za vroče poletne dni

 

Nakup klime za stanovanje

Klima za stanovanje pride še kako prav v vročih poletnih dneh, saj boste z njo ohladili stanovanje, da bo bivanje v njem prijetnejše. Zaradi prijetnejše klime v prostoru smo ljudje bolj produktivni in se lažje soočamo z vse pogostejšimi naglimi spremembami vremenskih razmer in nihanji temperatur. Cena klima naprave je običajno odvisna od izbranega izdelka. Če se za nakup odločite v času, ko traja akcija, pa bo vaš nakup klimatske naprave še ugodnejši.
Širok nabor LG klima naprav zagotavlja, da boste zagotovo našli pravo zase. Za hlajenje oz. ogrevanje hiše je sicer najbolj razširjena klima za stanovanje s toplotno črpalko zrak – zrak v deljeni izvedbi, tako imenovani split sistem. To pomeni, da je klima za stanovanje sestavljena iz dveh ločenih delov. Del sistema, ki je nameščen v prostoru, je notranja enota, del, ki je nameščen na prostem, pa zunanja enota. Notranje enote služijo obdelavi oziroma klimatizaciji prostorov in so lahko stenske, stropne, talne, kasetne, vgradne ali kanalske.

 

PREVERITE MOŽNOST MONTAŽE KLIMATSKE NAPRAVE

 

Akcija za klimatske naprave LG zagotavlja nakup po poletnih cenah

 

Še posebej ugodna je klimatska naprava z montažo v e-trgovini Iblo. Akcija omogoča nakup visokokakovostne klimatske naprave LG po poletnih cenah. Tako kot vse LG naprave je tudi klima za stanovanje znana po svoji visoki energetski učinkovitosti ter nizki porabi energije. Uporabnik ima zaradi tega nižje stroške obratovanja in vzdrževanja. Naša akcija klimatske naprave pa bo poskrbela še za ugodnejši nakup.

 

Klimatska naprava z montažo


Rezervni deli za klimo LG dobavljivi takoj

 

Vaša klima za stanovanje bo tudi po nakupu v dobrih rokah, saj bo naša izkušena in visoko usposobljena ekipa poskrbela za profesionalno montažo in kakovosten servis. Del naše ponudbe pa so tudi ugodni rezervni deli za klimo, saj akcija ne velja samo za klimatske naprave.
Vaša klimatska naprava je ves čas izpostavljena različnim dejavnikom iz okolja, kot so vlaga, visoka temperatura v prostoru in prah, to pa ima lahko resne posledice za njeno delovanje. Vlažni in topli prostori so idealni za razvoj bakterij, ki so glavni krivec, da se iz vaše klime sprošča neprijeten vonj, ko jo po dolgem času znova zaženemo. Da bi to preprečili, moramo poskrbeti za redni servis in zagotoviti, da bodo rezervni deli za klimo zares kakovostni. Servis je priporočljiv enkrat na leto, in sicer pred začetkom hladilne sezone, rezervni deli za klimo LG pa so dobavljivi takoj. To je v vročih dneh, ko se vam pokvari klima za stanovanje, velika prednost.

 

OGLEJTE SI CENIK KLIMATSKIH NAPRAV

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
IBLO podjetje za trgovino in storitve d.o.o.
Naslov
Vinarski trg 3
2250 Ptuj
Spletna stran
E-pošta
02 7806430
Seznam fraz
klima za stanovanje, akcija klimatske naprave
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA