Akcija - klime LG po akcijskih poletnih cenah

Akcija klimatskih naprav, ki smo jo pripravili v naši e-trgovini, vam omogoča nakup visokokakovostne klime LG z montažo po poletnih cenah. LG klimatske naprave odlikujeta visoka energetska učinkovitost ter nizka poraba energije, kar uporabniku prinaša nižje stroške obratovanja in vzdrževanja klime. Cena klima naprave je seveda odvisna od izbranega izdelka, če pa se za nakup klime odločite v času, ko traja akcija, pa bo vaš nakup klime še ugodnejši.
Znamka LG se ponaša s širokim naborom klima naprav, tako da lahko vsak najde primerno zase. Naši sodelavci vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali pri izbiri. Poskrbeli pa bomo tudi za profesionalno montažo in servis klimatskih naprav.

Nakup klime - odlična rešitev za vroče poletje

Akcija klime v poletnih mesecihZa nakup klime se danes odloča vse več ljudi, saj nudi idealno rešitev za bivanje v vse bolj vročih poletnih mesecih. Trgovci pa se ravno v času pred poletjem odločajo za prodajo naprav po ugodnejših cenah. Poletna akcija za klime LG je na voljo tudi v v trgovini Iblo d.o.o.

Klimo lahko uporabljamo tudi pozimi in v prehodnih mesecih, ko lahko z njo dodatno ogrevamo prostore. Klimatska naprava deluje po preprostem fizikalnem načelu. Izkorišča efekt stiskanja in raztezanja hladilnega medija, ki je v bistvu mešanica različnih plinov in ga poznamo pod oznako R410A. Kadar plin stiskamo, se ta segreva, kadar pa se stisnjen plin razteza, se ohlaja in veže nase toploto.
Nakup klime v trgovini Iblo d.o.o. lahko vključuje tudi njeno montažo. Za zagotovitev prijetne bivalne temperature nudimo je na voljo LG klimatska naprava v več različicah. Z montažo je cena
nekoliko višja, vendar pa je prav, da za njeno optimalno delovanje namestitev naprave prepustimo strokovnjakom. Poletna akcija klim v trgovini Iblo d. o. o. sicer poleg cene zajema tudi njeno montažo.

Servis klimatskih naprav enkrat letno za zanesljivo delovanje klime

Redni servis klimatskih naprav je nujen, saj je naprava izpostavljena različnim dejavnikom, ki vplivajo na njeno vzdržljivost in pravilno delovanje. V času mirovanja se namreč v uparjalniku klime zaradi vlage, temperature v prostoru in prahu začnejo razvijati številne bakterije, mikroorganizmi in virusi.
Servis klimatskih naprav je zato treba opraviti vsaj enkrat letno in sicer pred začetkom hladilne sezone. Servis klimatskih naprav bo zagotovil brezhibno delovanje v času največje obremenitve naprave. Za delovanje bo porabila manj energije, vi pa boste dihali bolj čist in zdrav zrak.

Obiščite našo spletno stran in preverite, kako ugodna je naša akcija klimatskih naprav. Poleg cene za klime pa lahko preverite tudi, kakšna je cena toplotne črpalke zrak voda.


Iblo d.o.o. | Nakup, montaža in servis klima naprav po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: