Cene klimatskih naprav so vse bolj dostopne

Cene klimatskih naprav so nekoč predstavljale investicijo, ki so si jo lahko privoščili le najbolj premožni, danes pa so cene klimatskih naprav postale dostopne praktično vsakemu uporabniku. Številne akcijske ponudbe in možnosti obročnega odplačila investicije za nakup klimatske naprave z montažo danes omogočajo, da si vsak lahko privošči temperaturno udobje, čist zrak in zdravo bivalno okolje.

klima naprave cenikKakšne so cene klimatskih naprav v Sloveniji?

Cene klimatskih naprav so odvisne od vrste, zmogljivosti in funkcij izbrane klima naprave. Cene klimatskih naprav se oblikujejo tudi glede na namembnost. En tak primer je sobna klimatska naprava oziroma osnovna stanovanjska klima - cena le-te je seveda najnižja. Dražje so komercialne klime, ki so primerne za poslovne prostore in večje objekte. V podjetju Iblo smo uvozniki in distributerji za kakovostne, energetsko varčne LG klima naprave. Cenik klimatskih naprav, modeli in funkcije naprav, akcijske ponudbe in druge informacije, tudi cena montaže klime so vam na ogled na naši spletni strani.

Kakšna pa je cena montaže klime?

Investicija v klimatizacijo prostorov je sestavljena iz cene klimatskih naprav in stroška, ki ga predstavlja strokovna montaža klime. Cena storitve montaže je seveda prav tako odvisna predvsem od zahtevnosti izvedbe: najbolj osnovna montaža klime cena že od 250,00 € do 410,00 €! Cena narašča glede na moč izbrane klima naprave cenik pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Pri montaži različic multi split klime, cena narašča tudi s številom notranjih enot, prišteva pa se tudi potreba po uporabi dvigala do višine 20 m in poraba montažnega materiala za priklop.

OGLEJTE SI TUDI CENE TOPLOTNIH ČRPALK

Cene klimatskih naprav

Odločite se za temperaturno udobje, ki ga zagotavlja klima! Cena je dostopna!

Kljubujte velikim temperaturnim nihanjem in onesnaženju zraka! Ugodje bivanja doma ali na delovnem mestu vam zagotavlja kakovostna klima! Cena klime je zanemarljiva, glede na učinek. Zdravo ozračje in optimalne temperature v vaših prostorih nudi primerna klima. Ceno investicije znižajo tudi ugodnosti in akcije, ki smo jih za vas pripravili v podjetju Iblo. Za več informacij obiščite našo spletno stran:http://www.iblo.si/servis-klimatskih-naprav