Angleščina za začetnike, ali tečaj poslovne angleščine za podjetnike

Angleščina je jezik, ki ga govorijo milijoni. Odpira vrata praktično povsod, njeno znanje pa je predvsem v poslovnem svetu, nujno. Uveljavljena je na vseh področjih – v gospodarstvu, politiki, znanosti, mednarodnem prometu, bančništvu in še bi lahko naštevali. 

Če razmišljate tudi vi, da bi obiskali tečaj poslovne angleščine, vas v Holističnem centru Karnion vabimo na razgovor, kjer vam bomo predstavili naš program in metode dela ter vam razložili kako osnovni, oziroma intenzivni tečaj angleščine sploh poteka.

Hitro pridobljeno znanje, je v današnjem času, ki ga na vseh področjih obvladujeta naglica in stres, prava dragocenost. Časovni prihranek učenja angleščine po metodi superlearning, je zato izjemno dobrodošel. Zadovoljive uspehe lahko namreč dosežete kar štirikrat hitreje kot pri običajnem angleškem tečaju. Zanj se zato odločajo mnogi, ki želijo kar najhitreje osvojiti osnove in tisti, ki morajo nujno izpopolniti znanje, za delo na določenih področjih.

Angleščina - tečaj poslovne angleščine

Obisk tečaja poslovne angleščine prinaša odlične rezultate

Znanje angleščine je v poslovnem svetu zelo pomembno in prinaša podjetjem prepotreben uspeh. Le z možnostjo komuniciranja, lahko namreč družbe uspešno nastopajo na domačem in na mednarodnem trgu. Tečaj poslovne angleščine zato obiskujejo tako vodstveni delavci, kot zaposleni, saj znanje uporabljajo na vseh stopnjah poslovanja. 

Kakšna pa je metoda superlearning, ki prinaša tako nadpovprečne rezultate? Superlearning (super učenje), kot že ime samo pove, je metoda hitrega učenja, v posebnem, alfa stanju. Da ne boste mislili, da je super učenje nova modna muha. Zagotovo ne, saj jo je že v šestdesetih letih odkril bolgarski psihiater in znanstvenik, v Sloveniji pa jo Holistični center Karnion uporablja vse od leta 1991. 

Intenzivni tečaj angleščine torej poteka v alfa stanju, združenim z rumeno svetlobo (tehnologijo možganskega spodbujevalnika). Le-ta vpliva na frekvence možganskega valovanja in aktivira dolgoročni spomin. Pri učenju angleščine združimo rumeno svetlobo in prijetno glasbo ter spremljamo preko monitoringa, v kakšnem stanju se tečajnik nahaja. Poleg učenja angleščine, se telo sprosti in uspešneje deluje tudi na drugih področjih.

Tečaj poslovne angleščine

Angleščina – tečaj poslovne angleščine za vse stopnje predznanja

Ker je čas dragocen, lahko pri nas najdete rešitev s katero boste pospešeno prišli do znanja, do spretnosti potrebnih za pogajanja in do veščin, ki jih morate obvladati, za samozavestne poslovne odločitve. Povečali boste svoj besedni zaklad do te mere, da boste lahko komunicirali jasno, tekoče, naravno in brez težav ter se primerno odzivali sogovornikom. 

Razmislite o naši ponudbi ter si podrobnosti preberite na naši spletni strani. Pokličite nas in povabili vas bomo na prvi pogovor, kjer bomo določili stopnjo vašega znanja in se dogovorili za tečaj poslovne angleščine.

Angleščina tečaj