Torba – različne izbire za lepo poslovno ali promocijsko darilo

V prodajnem asortimanu podjetja Gropik, ki obsega izbor izdelkov, primernih za poslovna in promocijska darila, je del programa namenjen torbam. Torba je praktičen proizvod, ki se uporablja dnevno in ob vseh prilikah. Je velika in opazna, zato je zelo primerna, da jo opremimo z logotipom podjetja ali sporočilom, za katerega želimo, da je vidno širokemu krogu ljudi. Na izbiro so torbe in vrečke za različne namene: za nakupovanje in vsakodnevne opravke, za poslovne priložnosti, torbe za dokumente in računalnik, za potovanja in šport, razni nahrbtniki, kovčki (potovalni ali za shranjevanje dokumentov) … Torbe so narejene iz kvalitetnih materialov, na voljo so v različnih barvah, oblikah in velikostih, da med njimi izberete takšne, ki bodo kar najbolj ustrezale potrebam poslovnih partnerjev in strank, ki jih želite obdarovati.

Pilotska torba

Kovček: potovalni sopotnik

Med vašimi poslovnimi partnerji so zagotovo tudi taki, ki so zaradi narave dela pogosto na poti v tujini. Primerno darilo zanje najdete v naših kategorijah »Torbe na kolesih, kovčki« in »Potovalke«. V ponudbi si oglejte modele kompaktnih potovalnih kovčkov na koleščkih in z izvlečnim ročajem. Praktične dimenzije troleyja (54 x 35 x 24 centimetrov) ustrezajo večini uporabnikov, trdo ohišje pa omogoča varno hrambo vsebine prtljage. Na voljo je tudi pilotski kovček iz umetnega usnja, velikosti 45 x 35 x 20 centimetrov. Naj se vaši partnerji in stranke odpravijo na poslovna srečanja in konference blizu ali daleč, ti potovalni kovčki jim bodo na potovanju zagotovo dobro služili.

Potovalni kovček

Torba za plažo – darilo za dopustniške dni

Seveda jim lahko namenite tudi darila za bolj sproščene, počitniške priložnosti. V kategoriji »Borše za plažo« najdete čudovito pisan nabor različnih torb za plažo, ki bodo vaše obdarovance spremljale na dopustu. Torbe so izdelane iz obstojnih materialov in vanje se praktično pospravijo brisače in rezervne kopalke, krema za sončenje in očala, fotoaparat ter pijača in lahka malica ... Na voljo so prostorne torbe z dolgimi ročaji, ki se lahko nosijo preko rame. Zapirajo se večinoma na zadrgo, nekatere imajo notranji ali sprednji žep. Krasijo jih bodisi modni abstraktni vzorci ali klasične mornarske črte, lahko so tudi transparentne. Poleg njih si oglejte tudi valjaste borše različnih barv.

Vrečasti nahrbtnik za vsestransko uporabo

V zadnjem času so zelo priljubljeni vrečasti nahrbtniki. Sodijo med najbolj večnamenske in uporabne izdelke te vrste. Primerni so za krajše pohode, sprehode po mestu, obisk trgovin in še kaj. Praktični so zaradi prilagodljive prostornine in enostavnega zapiranja z vrvico. Hitro se poveznejo čez hrbet in že smo pripravljeni na odhod. V naši ponudbi je denimo najti vrečo z motivom božička (34 x 41 centimetrov) in serijo vrečastih nahrbtnikov različnih barv in s črnim dnom (33 x 42 centimetrov). Tu je še nekaj enobarvnih modelov iz bombaža ali poliestra ter simpatičen bombažni model, okrašen s prečnimi črtami in resicami. Nanje lahko po želji odtisnemo slogan podjetja.

Izvedite več o vrečastem nahrbtniku

Nahrbtnik za računalnik vedno pride prav

Prenosni računalnik je danes nepogrešljiv delovni pripomoček, velikokrat ga vzamemo tudi s seboj na pot. Za prenos računalnika je zelo primerna izbira nahrbtnik, saj je tak način prenašanja varen in kompakten, poleg tega je teža bremena enakomerno razporejena čez obe rami. V Gropikovi kategoriji »Torbe za računalnik« najdete veliko število modelov nahrbtnikov. Dodane imajo zunanje in notranje žepe oziroma predale, naramnice so močne in ročaji ojačani. Med različnimi dimenzijami se najde prava za vsak prenosni računalnik. Material je trpežen poliester. Barve so večinoma nevtralno temne – modra, siva, črna; najde pa se tudi bolj barvita serija (izbira zelene, rdeče, bele barve ...). Ti nahrbtniki so odlično darilo za vaše zaposlene, partnerje in stranke, ki pri delu uporabljajo prenosnik in hkrati dosti potujejo. Na izdelke lahko natisnete logotip svojega podjetja in poskrbite za njegovo opaznost.