Vrečke z vašim logotipom za promocije in različna darila

Vrečke so zelo uporabne in jih v podjetjih pogosto potrebujemo. Ko želite poslovnemu partnerju stvari profesionalno predati, ko se zaposleni odpravljajo na teren, za novoletna darila in druge pozornosti, za redne stranke ... Nešteto je priložnosti, ko bi vam vrečke z logotipom prav prišle. Naročite jih lahko pri Gropiku, kjer imamo pestro ponudbo običajnih in ekoloških vrečk, s katerimi boste preskrbljeni pri poslovnih darilih in promocijskih materialih na sejmih, sestankih in izobraževanjih. Prek naše spletne trgovine pa lahko naročite tudi ves pisarniški material, darila za prosti čas, obeske, koledarje, dežnike in druge izdelke.

Vrečke

Naročite povsem varno prek spleta

Smo varen in zanesljiv ponudnik, ki že 25 let skrbi za poslovna darila tako svoje proizvodnje kot preverjenih tujih dobaviteljev. Na vseh ravneh se poskušamo približati strankam, zato vam je tudi na voljo spletna trgovina, kjer lahko vse produkte enostavno poiščete ter hitro naročite. V našem spletnem katalogu boste našli razvrščene prav vse vrečke, pisarniški material, torbe in druge praktične izdelke. Obrnite se na nas, ko točno veste, kaj želite, pa tudi takrat, ko vam zmanjka idej. Če bi letos želeli podariti zaposlenim, strankam ali poslovnim partnerjem nekaj zares izvirnega, boste pri nas našli veliko dobrih idej. Z veseljem vam tudi svetujemo in vam pomagamo pri potisku promocijskih izdelkov z vašim logotipom, sloganom in drugimi informacijami.

Oglejte si ponudbo ekoloških vrečk


Ekološke vrečke visoke kakovosti

Ko so vrečke papirnate, so tudi ekološke in zato veliko boljša izbira kot plastika. Naše vrečke so lahkotne in zložljive, a hkrati zelo trpežne. Imajo zanesljiv ročaj ter so iz kvalitetnih materialov. Dobite jih lahko v petih različnih velikostih, najmanjše so primerne za malenkosti (npr. beležke in pisala), v največje pa lahko pospravite tudi obsežnejša promocijska darila. Papirnate ekološke vrečke dopolnite s svojim logotipom in na vsakem koraku poskrbite za prepoznavnost podjetja. Preverite našo ponudbo in se odločite, kaj vam bo najbolj prav prišlo. Za najbolj ugoden nakup se odločite za čim večjo naklado.

Ekološke vrečke


Darilne vrečke iz blaga in tekstilne torbe

Dandanes so zelo popularne tudi darilne vrečke iz blaga oz. vrečke iz tekstila. Nanje se prav tako odlično tiska, tako da bodo izvrstno promocijsko sredstvo. Uporabne so vse leto in so še bolj vzdržljive, nikakor ne samo za enkratno uporabo. Vrečke iz tekstila se veliko uporablja tudi za nakupovanje, pa še za številne druge aktivnosti, tako da so nadvse uporabne in praktične. So prav tako zelo ekološka izbira, ki se je podjetja in posamezniki čedalje bolj poslužujejo. Bodite tudi vi prijaznejši do okolja in začnite uporabljati ekološke darilne vrečke iz blaga. V poslovnem svetu bodo to zagotovo spoštovali.

Poleg vrečk so na voljo tudi številne torbe. Imajo različne namene, tako za potovanja kot za počitnice in prosti čas. Če želite, da si vas ljudje zapomnijo tudi poleti, podarite torbo za na plažo in jo dopolnite še s kakšnim zanimivim darilcem. Za popolno darilo kombinirajte različne praktične izdelke, ki naj bodo zbrani v vrečki ali torbi, ki je tudi sama po sebi večkrat uporabna.

Na zalogi lepe darilne vrečke iz blaga


Vse na enem mestu

Prednost našega podjetja je, da na enem mestu ponujamo zares ogromno izdelkov za poslovna darila in promocijo. Ker se zavedamo, da potrebujete več stvari in da je naročevanje pri različnih dobaviteljih zamudno, smo poskrbeli, da pri nas najdete vse, kaj potrebujete in še več. To pomeni, da so na voljo različne (ekološke) vrečke, torbe, pisala in pisarniški material, tehnika in obeski, vse za prosti čas in kulinariko, osebna nega, kape, majice in drug tekstil, dežniki in koledarji. Pri prav vseh izdelkih poskrbimo za tisk, da dobite personalizirane produkte, ki bodo vredni vašega imena. Zaupajte nam svoje želje in z veseljem poskrbimo, da boste zadovoljni z vsem, kar pri nas dobite.