Vulkanizerstvo - najcenejša vulkanizacija v Avto centru Velič Ljubljana

Za varno vožnjo je redno vzdrževanje vozila ključnega pomena. Da bo vaše vozilo delovalo tako, kot mora, bomo poskrbeli v Avto centru Velič. Nudimo kakovosten avtoservis, vrhunsko avtooptiko ter najcenejše vulkanizerstvo v Ljubljani. V sodobno urejeni vulkanizerski delavnici bodo izkušeni vulkanizerji poskrbeli za kakovostne vulkanizerske storitve, kot sta menjava in centriranje pnevmatik. V naši ponudbi boste našli tudi najugodnejše zimske in letne gume, poskrbljeno pa je tudi za njihovo

hrambo.
Letne gume
Vulkanizacija je dejavnost, ki zahteva veliko znanja, natančnosti in doslednosti. V Avto centru Velič Ljubljana so vam na voljo izkušeni vulkanizerji, strokovnjaki za storitve, ki jih ponujamo. Naši vulkanizerji zelo dobro vedo, kakšno opremo potrebuje vaše vozilo, da bo vaša vožnja varna. Z veseljem bodo prisluhnili tudi vašim željam in zagotavljamo vam, da bo vaš jekleni konjiček v našem avto centru v dobrih rokah.

Če torej potrebujete kakovostno in cenovno ugodno vulkanizerstvo v Ljubljani, je Avto center Velič pravi naslov za vas.

POCENI LETNE GUME

Vulkanizerstvo - menjava, montaža in centriranje pnevmatik

Menjavo, montažo in centriranje pnevmatik opravljamo na sodobnih napravah, kar zagotavlja visoko kakovost storitev. Če pa menjava pnevmatik pokaže, da so vaše že obrabljene, lahko nove po zelo ugodni ceni kar kupite v našem centru. Na voljo so kakovostne in najugodnejše avtomobilske pnevmatike različnih dizajnov in priznanih blagovnih znamk. Tako si boste lahko brez težav izbrali ustrezne zimske oz. letne gume za vaš avto. Tako zimske kot letne gume, ki jih boste izbrali v naši prodajalni, vam bodo zagotavljale varno in zanesljivo vožnjo po cesti, in to v vseh vremenskih razmerah.

VulkanizerstvoVulkanizacija pa v Avto centru Velič Ljubljana poleg menjave in montaže pnevmatik vključuje tudi centriranje pnevmatik, ki je zelo pomembno za optimalno delovanje vozila. Pnevmatike namreč veljajo za zelo občutljiv del vozila, zato morajo biti natančno nameščene. V nasprotnem primeru je vožnja zaradi tresljajev in nestabilnosti neprijetna, lahko celo nevarna. Hkrati pa neuravnoteženost pnevmatike povzroča vibracije, zaradi česar se vaše pnevmatike obrabijo prezgodaj in neenakomerno. Ko se to zgodi, pa je edina rešitev menjava oz. montaža novih pnevmatik.

Avtoservis, avtooptika, avtoklima in vulkanizacija so storitve, ki so v Avto centru Velič Ljubljana visokokakovostne, predvsem pa najcenejše. Zato le obiščite našo spletno stran, preverite naš cenik storitev in se odločite za najugodnejše vulkanizerstvo. Odločite se za Avto center Velič.

Vabljeni!

Avto center Velič | Vulkanizerstvo, vulkanizacija Ljubljana, letne gume - povezave do naše spletne strani: