Kuhinjske nape s kroženjem zraka – kakovostno delovanje in enostavna namestitev


V podjetju GA Kuhinje vam ponujamo nape s kroženjem zraka. Ker so nape s kroženjem zraka nape brez odvoda zraka, napa za namestitev ne zahteva zunanje ventilacijske odprtine. Nape brez odvoda zraka zrak prečistijo s pomočjo filtrov, ki se nahajajo v napi.


Kako deluje kuhinjska napa s kroženjem zraka?


Kuhinjska napa s kroženjem zraka zajema zrak, nasičen s paro in vonjavami, ter ga preko maščobnega in oglenega filtra potiska prečiščenega nazaj v prostor. Ogleni filter absorbira vse neprijetne vonje, menjati pa ga je potrebno približno enkrat letno.


Kuhinjske nape brez odvoda zraka – odlična izkušnja pri kuhanju


Kuhinjske nape s kroženjem zraka zagotavljajo odlično izkušnjo pri kuhanju, vaša kuhinja pa po končanem kuhanju ne bo imela vonja po hrani, ki ste jo kuhali, bivanje v prostoru pa bo tako še dalje prijetno in udobno.

 

Kuhinjske nape s kroženjem zrakakuhinjske nape brez odvoda zraka


Več o kuhinjskih napah brez odvoda zraka si lahko preberete na naši spletni strani


Vas zanima več o kuhinjskih napah brez odvoda zraka? Obiščite našo spletno stran: https://www.ga-kuhinje.si/index.php?page=kuhinje&g=steklo in se prepričajte o pestri ponudbi kuhinjskih nap s kroženjem zraka. Za dodatna vprašanja o kuhinjskih napah smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam na vprašanja o GA kuhinjskih napah odgovorimo hitro in natančno ter tako pripomorem k optimalnemu nakupu.

 

VEČ O AKCIJI KUHINJ


Kuhinjske nape si lahko ogledate tudi v naši poslovalnici


Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kakovosti varčnih kuhinjskih nap brez odvoda zraka prepričate na lastne oči. Ob ogledu najboljših kuhinjskih nap vam bo z veseljem svetoval tudi prodajalec.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
APARATI d.o.o.
Naslov
Šmartinska 152
Spletna stran
E-pošta
01/520 46 66
Seznam fraz
Kuhinjske nape s kroženjem zraka, kuhinjske nape brez odvoda zraka
ZEMLJEVID