Ravne strehe je koristno graditi pametno, saj tako prihranite

Ravne strehe so v zadnjem času vse bolj priljubljene. Ravne strehe vam omogočijo, da bistveno bolje izkoristite prostor pod in nad streho. Poleg tega je cena ravne strehe ugodnejša, kot je cena poševne strehe. Tisti, ki ima ravno streho, ve, da v zgornjem nadstropju svojega objekta nima nobenih parapetnih zidov in da si lahko na strehi privošči tudi teraso ali pa celo strešni vrt.

Kritina za ravne strehe

Ravne strehe v današnjem času so že zelo dovršene

Kritina ravne strehe je v današnjem času že izredno kvalitetna in zdrži desetletja. Tudi krovci so razvili nove metode, tako da je gradnja ravne strehe v današnjem času že povsem varna in kvalitetna. Res pa je, da zaradi majhnega naklona na ravnih strehah med dežjem in še dolgo po njem zastaja voda. Zaradi tega mora biti odvodnjavanje ravne strehe izpeljano nadvse kvalitetno. Seveda mora biti tudi kritina ravne strehe izvedena perfektno, saj je lahko že majhna luknjica usodna. Cena ravne strehe pa se vam lahko dramatično poveča, če se vam zgodi, da v času življenja ravne strehe pride do preboja kritine ravne strehe. Če namreč pride do zamakanja, odkrivanje napak na ravni strehi vsekakor ni enostavno in je zelo zamudno. To pa seveda stane.

Cena naše ravne strehe se vam bo izplačala

odvodnjavanje ravne streheZato vam predlagamo učinkovito alternativo. Vgradite tehnološko najbolj dovršeno kritino ravne strehe, ki vas bo sistemsko obvestila, če bo prišlo do preboja vaše ravne strehe. Prav tako odkrivanje napak na ravni strehi ne bo več težava, saj vam bo sistem javil tudi mesto, kjer do puščanja kritine ravne strehe prihaja. Cena tovrstne ravne strehe se vam bo vsekakor izplačala, saj gre za najboljše zavarovanje, ki vam lahko v primeru nevšečnosti prihrani veliko denarja. Seveda ne gre le za zmanjšanje stroškov pri sanaciji, ampak tudi za pravočasno odkrivanje zamakanja: cena take ravne strehe je namreč upravičena, ker s pravočasnim odkritjem preprečite, da bi voda uničila toplotno izolacijo v sestavi strehe. Odvodnjavanje ravne strehe bo takoj po sanaciji namreč spet nemoteno.