Izvedba ravne strehe z odličnim sledilnim sistemom

Izvedba kritine za ravne streheIzvedba ravne strehe je izredno pomembna, saj imajo ravne strehe zelo majhne naklone in na njih pogosto prihaja do daljšega zadrževanja vode. Kritina za ravne strehe je tako izpostavljena vodi ne le v času naliva - kot je to pri poševnih strehah - ampak tudi v času manjših padavin in - zaradi zastajanja vode - tudi v obdobju po padavinah. Zato je ključnega pomena, da je urejeno odvodnjavanje ravne strehe in da je kritina za ravne strehe visoke kvalitete, kar pomeni, da je pri izvedbi ravne strehe potrebno uporabiti le najboljše materiale, in je izvedba profesionalna. V tem primeru bo cena ravne strehe za vas ugodna, saj ne bo potrebno izvajati predčasne sanacije ravne strehe, ki bi vse korenito podražila. Včasih pa kljub vsem ukrepom pri izvedbi ravne strehe kljub vsemu pride do netesnosti kritine za ravne strehe. V tem primeru pa je ključnega pomena, da poskrbite za ustrezno zaščito. Merilna mreža PROTECTSYS je zagotovo najpametnejša rešitev, ki obstaja na trgu.


Izvedba ravne strehe naj bo pametna, da boste brezskrbni

Če se boste pri izvedbi ravne strehe odločili za merilno mrežo PROTECTSYS, boste s tem pridobili varnost vaše kritine za ravne strehe. Gre namreč za sistem obveščanja, s pomočjo katerega boste samodejno dobili informacijo o tem, če je na strehi prišlo do netesnosti.


odvodnjavanje ravne streheCena popravila ravne strehe ugodna ob pravočasnem obvestilu

Cena popravila ravne strehe bo nizka, saj vam bo sistem obveščanja dokaj natančno javil, kje je do preboja prišlo. Cena popravila ravne strehe bo nizka ne le zato, ker bo izvedba popravila ravne strehe potekala hitro na vnaprej znanem mestu, torej ne bo potrebno drago in dolgotrajno iskanje. Cena popravila ravne strehe bo namreč nizka tudi zato, ker bo pravočasna. V primeru, če se popravilo kritine za ravne strehe ne bi zgodilo pravočasno, bi bilo namreč v celoti potrebno nadomestiti tudi toplotno izolacijo, ki bi bila namočena z vodo, in naknadno urediti odvodnjavanje ravne strehe.