Odvodnjavanje ravne strehe preprečuje nabiranje dežja


Ravne strehe so v zadnjem času vse bolj priljubljene, saj omogočijo, da bistveno bolje izkoristite prostor pod in nad streho. Ravne strehe in odvodnjavanje ravnih streh morajo biti izvedene kvalitetno, saj je prav pri ravnih strehah najbolj kritično, če pride do preboja in s tem posledično do zamakanja. Zaščita ravne strehe je še posebej pomembna, ker je njen naklon zelo majhen, zato po padavinah na njih ostane še nekaj vode, ob neprimernem odvodnjavanjem ravnih streh tako streha lahko hitro zamaka. Priporočamo tudi redno čiščenje odtoka ravne strehe, to pa storite vsaj dvakrat na leto. Vedno upoštevajte navodila postavljavca odvodnjavanja ravnih streh, da vam svetuje tudi glede materialov.


Zaščita ravne strehe, da ne zamaka


Strokovnost postavitve odvodnjavanja ravnih streh je bistvenega pomena, zato je nujno, da izbranemu izvajalcu povsem zaupate. Vsekakor ga pozorno poslušajte, ko vam bo svetoval o materialih, naklonu, odtoku ravne strehe in ostalih stvareh, ki so pomembne pri njegovem delu. Ključno je tudi, da se prilagajate že morda obstoječemu odvodnjavanju ravnih streh, zato projekt krovstva ravnih streh zahteva veliko truda. V našem podjetju zaposlenim nudimo veliko izobraževanj in seznanjan z novostmi , kar prinese kakovostno opravljeno delo. Da se prepričate, kaj vse vam nudimo, priporočamo, da obiščete našo spletno stran, kjer lahko opravite tudi povpraševanje.

VZDRŽEVANJE RAVNE STREHE

ravna strehaodvodnjavanje ravne strehe


Zaščita ravne strehe mora biti primerna


Naše podjetje Streha Kuhar vam ponuja najboljšo možno zaščito ravnih streh: merilno mrežo PROTECTSYS. Kombinacija rednega vzdrževanja odvodnjavanja ravne strehe in zaščite ravnih streh vam bo prinesla brezhibno streho. Prav tako pa skrbimo tudi za preventivno vzdrževanje vaše strehe, saj odkrivamo morebitne povzročitelje poškodb in jih saniramo preden se poškodba dejansko pojavi, profesionalno se lotevamo vseh del, da zadovoljimo vaše želje in zahteve. Ravne strehe primerne za različne načine uporabe (vrt, teraso in marsikaj drugega). Lahko so seveda tudi nedostopne, tako da do njih lahko dostopa le vzdrževalec, v vsakem primeru pa morajo biti vodotesne.