Servis strehe in obnova ravne strehe


Smo podjetje iz Šenčurja, ki se že več kot 15 let ukvarja s servisi streh in z drugimi krovo-kleparskimi deli. V našem vsakdanu se srečujemo s tekočimi in urgentnimi servisi streh. Za servis strehe se večina ljudi najpogosteje odloči ob zamakanju strehe. Zamakanje strehe pa pravzaprav že pomeni zanemarjeno skrb za streho, ki lahko v skrajnih primerih vodi tudi v menjavo strehe. Prav zato smo se v našem podjetju odločili za izvajanje rednih servisov streh.

servis ravne strehe


Preventivna vzdrževalna dela obsegajo tista dela, ki se opravljajo z namenom, da odložimo ali preprečimo pričakovani nastop okvare oz. loma strehe. Pravilno organizirano preventivno vzdrževanje pomaga doseči minimalno število okvar na strehi več stanovanjske hiše ali objekta in s tem zmanjša stroške zaradi nepričakovanih dogodkov in izpada normalnega življenja v objektu. Preventivni servis strehe ima nalogo, da preventivno izvaja vzdrževanje. To pomeni, da z njegovo pomočjo vnaprej odkrivamo povzročitelje ali morebitne poškodbe ter jih odpravljamo in na ta način neprestano vzdržujemo delovno sposobnost strehe na nivoju projektiranih zahtev.

KAJ STORITI ČE RAVNA STREHA PUŠČA? VEČ TUKAJ!


V programu servisa strehe vam bomo izdelali servisno knjižico, ki bo vsebovala tehnični opis strehe, poročilo o opravljenih servisih in poročilo o predvidenih aktivnostih na strehi. Poskrbeli bomo za odpravo že vidnih napak na strehi, zaščitili streho s premazi in očistili žlebove ter odtoke. Prav tako vam bomo svetovali o sanacijah.

sanacija streh


Sanacija streh in druga popravila strehe ter obnova ravne strehe


Izvajamo tudi sanacijo streh in morebitna druga popravila streh. Še posebej pomembno je servisiranje in morebitna obnova ravne strehe. Lastniki stavb z ravnimi strehami se namreč pogosto soočajo z njihovo ne-vodotesnostjo. Pri nas lahko naročite tudi obnovo ravne strehe. Sicer je tehnično zahtevnejša od obnove drugih streh, vendar so naši strokovnjaki podkovani z znanjem in spretnostmi ter bodo tako kvalitetno obnovili tudi ravno streho. Cena obnove strehe je ugodna.