Ravne strehe zaščitite pred nepotrebnim puščanjem


Sanacija in obnova ravne streheRavne strehe v današnjem času postajajo vse bolj priljubljene zaradi številnih prednosti. Zato se za njih odločajo ne le podjetja, ki z ravnimi strehami prekrivajo velike hale, ampak tudi vse več zasebnih investitorjev. Ravne strehe vam namreč v primerjavi s poševnimi omogočajo boljšo izkoriščenost zgornjih bivalnih ali poslovnih prostorov, njihove površine pa lahko uporabite tudi za rekreacijo ali si na njih omislite zelene površine. Težava kritin za ravne strehe pa je v tem, da v primeru preboja ali slabe izvedbe voda vdira v objekt neprimerno bolj enostavno, kot je to pri poševni strehi. Zato moramo biti pri gradnji ravne strehe še posebej pozorni, da vgradimo res kvalitetne materiale in da je izvedba res na visokem nivoju. Kljub temu pa seveda lahko zaradi takšnih ali drugačnih razlogov pride do zamakanja strehe. V tem primeru je pred nami v veliko primerih celovita obnova ravne strehe, saj luknje v ravnih strehah običajno odkrijemo prepozno. Sanacija ravne strehe v takšnih primerih potegne za seboj ne le krpanje hidroizolacije ampak na žalost popolno menjavo toplotne izolacije, ki jo voda sčasoma prepoji in počasi uniči. Mi pa vam ponujamo alternativo v primeru novogradnje ali obnove ravne strehe. Vaša sanacija ravne strehe bo v primeru, če boste uporabili merilno mrežo PROTECTSYS pametna, saj boste lahko tesnost vaše strehe venomer nadzirali.


Ravne strehe so lahko varne in nadzorovane proti vdoru vode

Merilna mreža PROTECTSYS omogoči pametno obnovo ravne strehe, saj gre za sistem, ki omogoča nadzor nad morebitnim puščanjem vaše strehe. Če si v okviru sanacije ravne strehe omislite ta sistem, potem boste lahko brezskrbni, saj boste o zamakanju strehe obveščeni v najkrajšem možnem času.

S pametno obnovo ravne strehe je manj kasnejših stroškov

Če ste pred sanacijo ravne strehe, vam priporočamo, da se obrnete na nas. Izvedli vam bomo obnovo ravne strehe, ki bo opremljena s sistemom za odkrivanje morebitnih prebojev. Tako bo lahko vaša ravna streha preživela celotno življenjsko dobo in predčasna sanacija celotne ravne strehe ne bo več potrebna.

ravna streha

ild-group.si | Ravne strehe za popolno brezskrbnost