Izvedba ravne strehe na najvišjem možnem nivoju

kritina ravne streheIzvedba ravne strehe je zelo pomembna. Izvedba ravne strehe je bolj kritična kot izvedba poševne strehe, saj je specifika ravne strehe takšna, da zaradi nizkega naklona voda počasneje odteka in celo zastaja. Zato mora biti izvedba ravne strehe perfektna, da na ravni strehi na hiši ni niti najmanjše luknjice, skozi katero bi lahko voda našla pot v spodnje prostore. Izolacija ravne pohodne strehe je tako ključnega pomena, saj je vodo v tem primeru potrebno ustaviti brezpogojno. Še posebej so pomembni detajli ravne strehe. Seveda pa je izvedba pohodne ravne strehe lahko perfektna le pod pogojem, da je kritina za ravne strehe prvovrstna.


Izvedba ravne strehe naj bo le v rokah najboljših izvajalcev

Zaradi kompleksnosti je prav, da izvedbo ravne strehe zaupate le najboljšim oziroma najbolj preverjenim izvajalcem. Če namreč izolacija ravne pohodne strehe ni izvedena brezhibno, lahko pride do puščanja kritine za ravne strehe. Pri izvedbi pohodne ravne strehe so najpomembnejši detajli ravne strehe, saj do morebitnega puščanja pride najpogosteje pri odtočnih kotličkih in drugih prebojih ravne strehe na hiši.

Kritina za ravne strehe včasih potrebuje sanacijo

Kritino za ravne strehe je treba sanirati, ko poteče njena življenjska doba. Včasih pa je potrebna sanacija kritine za ravne strehe predčasno, če je šlo za slabo izvedbo ravne strehe. V tem primeru vam priporočamo, da se obrnete na nas, saj bomo sanacijo izvedli popolno in z najmanjšimi možnimi stroški. Imamo namreč tehnologijo, na podlagi katere lahko učinkovito odkrijemo, kje je prišlo do puščanja ravne strehe na hiši, in napake tako brez težav odpravimo z najmanjšimi možnimi stroški.

ravna streha na hišiizvedba ravne strehe