Izdelava ravne strehe in detajli na ravni strehi


Izdelava ravne strehe je precej zahteven postopek, ki zahteva ogromno znanja in izkušen, vendar pa nam takšne strehe nudijo tudi številne prednosti. Običajno jih srečujemo na večjih objektih, ki vsebujejo poslovne prostore ali pa so namenjeni industriji, v zadnjih letih pa narašča priljubljenost ravne strehe na hiši, namenjeni bivanju. Izdelava ravne strehe nam omogoča zagotovitev večje energetske varčnosti in stabilnosti mikroklime v prostorih, znana pa je tudi po manjši količini toplotne izgube v hladnejših mesecih. Odločiti pa se moramo tudi o primerni izbiri detajlov na ravni strehi.

ravne strehe detajliIzdelava ravne strehe


Detajli na ravni strehi - kaj so?


Detajli na ravni strehi morajo biti premišljeno izbrani. Kadar govorimo o strešnih detajlih, imamo v mislih predvsem žlote, čope, grebene, strešna okna in preboje. Ker imajo ravne strehe zelo majhen naklon, vsi detajli za ravno streho niso primerni, zaradi česar se je o samih detajlih in izbiri materialov najbolje dogovoriti s strokovnjakom, še preden se lotimo izdelave ravne strehe. Pozanimamo se lahko tudi o možnosti izdelave obrnjene ravne strehe, ki je znana kot najbolj trajna in najbolj cenovno ugodna streha. Več na naši spletni strani: http://www.ild-group.si/

VEČ O SERVISU STREHE


Izdelava ravne strehe, ki omogoča prihranek


Izdelava ravne strehe ni preprosta, zato moramo poiskati strokovnjaka na tem področju. Povprašate lahko tudi prijazne strokovnjake v podjetju Streha Kuhar, v katerem vam bomo z veseljem podali vse potrebne informacije o izdelavi ravne strehe, seznanili pa vas bomo tudi z njenimi prednostmi in s ceno ravne strehe. Vabimo vas k obisku!