Vzdrževanje streh, popravila in svetovanje pri sanacijah

Vzdrževanje streh je ena izmed storitev, ki jih izvajamo v podjetju Streha Kuhar. Ukvarjamo se tako z ravnimi kot klasičnimi strehami, opravljamo servisiranje strehe in svetovanje pri sanacijah. Sistematsko vzdrževanje streh je nujno, če želimo poskrbeti za redna popravila oziroma servisiranje strehe, ki bo preprečilo večje težave in s tem tudi večjo škodo, posledica tega pa so seveda tudi precej večji stroški. Vzdrževanje streh je najboljši način, da si zagotovite varno in brezskrbno bivanje ali delo v nekem objektu, saj boste lahko tako povsem prepričani, da je s streho vse vredu. Eden najpogostejših postopkov za določanje mest puščanja je dimni test ravne strehe, pri katerem se jasno pokaže, kje je potrebno popravilo.

Redno servisiranje strehe in vzdrževanje streh je smiselna odločitev

Svojega jeklenega konjička najbrž kar redno vozite na servis, medtem ko na streho nad glavo kar pozabljamo. A vzdrževanje streh je ravno tako pomembno za objekt, kot je reden servis za avto. Redno sistematsko vzdrževanje streh vključuje naslednje:

  • izdelavo servisne knjižice
  • odpravljanje napak
  • preventivno odstranjevanje potencialnih težav
  • zaščitni premazi
  • čiščenje žlebov in odtokov
  • montaža dodatne opreme
  • svetovanje pri sanacijah

Redno servisiranje strehe pomeni, da boste deležni rednega in kakovostnega servisiranja, mi pa bomo imeli vpogled v procese staranja materialov in dostop do podatkov, s katerimi bomo lahko izvajali analize, ki bodo dolgoročno prinesle izboljšanje.

Vzdrževanje streh znižuje stroške

Periodično servisiranje strehe za lastnika pomeni, da bodo stroški dolgoročno nižji, saj ne bo prihajalo do večjih poškodb, ki bi zahtevale večja popravila. Če do tega že pride, ker se je vzdrževanje streh nekoliko zanemarilo, pa vam v podjetju Straha Kuhar ponujamo tudi svetovanje pri sanacijah in pregled nastale škode, kot je dimni test ravne strehe, s katerim bomo odkrili mesto zamakanja in ga sanirali. Nedvomno pa je najboljša naložba v prihodnost redno servisiranje oziroma pregledovanje strehe, ki jo opravi strokovnjak.

Streha Kuhar | Redno vzdrževanje streh je najboljša naložba- povezave do naše spletne strani: