Detajl ravne strehe je tisti, ki določi njeno kvaliteto

Pri detajlu ravne strehe se vse začne in pri detajlu ravne strehe se vse konča. Moderna gradnje je omogočila toliko prednosti ravne strehe, da se zanjo odloča vse več graditeljev. Ravna streha ni več rezervirana zgolj za proizvodne hale podjetij, ampak se zanjo odloča vse več privatnih oseb prav zaradi danes že povsem sofisticiranih detajlov ravnih streh in dovršene izvedbe ravne strehe. Zaradi uporabnejše zasnove ravna streha omogoča boljšo izkoriščenost zgornjih prostorov. Seveda pa so uporabne tudi njene zunanje površine, na katerih lahko preživljamo prosti čas in se celo rekreiramo ali na njih celo pridelujemo hrano, če se odločimo za zeleno nadgradnjo. Izolacija ravne strehe je ključnega pomena, saj na njej zastaja voda, ki se tam zaradi majhnega naklona v manjših količinah obdrži še dolgo potem, ko za dežjem posije sonce. Če pride do preboja izolacije ravne strehe, pride zagotovo do zamakanja, ki ima zaradi omenjenih nizkih naklonov pogosto uničujoče posledice. Toda pozor, strah je odveč, saj lahko z zaščito ravnih streh izolacije ravne strehe učinkovito nadzirate. S pravočasno sanacijo boste tako zlahka preprečili uničenje toplotne izolacije s strani vode in vaša streha bo v kratkem spet povsem funkcionalna. Ponujamo vam sistem, ki vas bo v primeru nevšečnosti samodejno obvestil o nastanku netesnosti.

Detajli in izolacija ravne streheDetajl ravne strehe, ki vam ga ponujamo je najmodernejši

Z našim detajlom ravne strehe boste lahko povsem brezskrbni, saj boste o morebitnem preboju ravne strehe obveščeni. Obveščeni pa boste tudi o lokaciji preboja. Zato bo izolacijo ravne strehe mogoče popraviti hitro, enostavno in predvsem z majhnimi stroški, saj odpade zamudno iskanje in preizkušanje, s pomočjo katerega so nekoč odkrivali preboje.

Ravna streha prihodnosti je prav tako varna kot poševna

Ponujamo vam streho prihodnosti, ki vas bo sama obvestila, če bo z izolacijo ravne strehe kaj narobe. Vabimo vas, da nas pokličete in z veseljem vam bomo pojasnili v čem so neverjetne prednosti našega revolucionarnega detajla ravne strehe.