Gradnja ravne strehe z zaščitnim sistemom

Gradnja ravne strehe vedno predstavlja določen izziv saj želimo to opraviti kakovostno in trajnostno. Zato je pomembno, da se v gradnjo ne zaženete prehitro in izberete dobrega izvajalca, ki bo kos nalogi in bo uporabil kakovostno kritino za ravne strehe. Strehe že dolgo ne predstavljajo le zaščite naših domov pred vremenskimi vplivi, ampak so postale tudi funkcionalni del naše hiše. Gradnja ravne strehe nam omogoča uporabo še ene površine pod milim nebom, prostor za druženje, predvsem pa nam lahko omogočijo ureditev vrta kar sredi mesta. Izbira je velika in vedno je namen ravne strehe v pridobitvi dodatne koristne površine. A temu ni vedno tako, če prekrivanje ravne strehe vzamemo preveč z lahkoto ter izberemo poceni materiale in kritino za ravne strehe, lahko ravna streha postane prava nočna mora.

S kvalitetno kritino za ravne strehe do funkcionalnega dodatnega prostora

Prekrivanje ravne strehe s kritinoRavno premišljena gradnja ravne strehe in prekrivanje ravne strehe lahko v prihodnje prepreči velike stroške sanacije zaradi nenadzorovanega puščanja. Hitro lociranje mesta poškodb ali morebitnih napak pri vgradnji hidroizolacijske plasti ter enostavno popravilo le-teh bo omogočala, da bo skrb za vašo ravno streho preprosta in poceni. Mi se bomo pred samim prekrivanjem vaše ravne strehe z vami posvetovali in skušali najti optimalno rešitev. Pri gradnji ravne strehe ali njeni obsežni sanaciji vam predvsem priporočamo uporabo merilne mreže PROTECTSYS, saj bo tesnost vaše strehe tako venomer nadzorovana. Ne glede na kvaliteto vaše kritine za ravne strehe jo je potrebno vsaj dvakrat na leto temeljito pregledati in popraviti morebitne poškodbe. Pametni opozorilni sistem merilne mreže PROTECTSY pa vas bo v trenutku opozoril kje prihaja do puščanja in tako boste lahko že preventivno preprečili večjo škodo.

Prekrivanje vaše ravne strehe v rokah strokovnjakov

Gradnja ravne strehe je lahko za nekatere izvajalce prevelik zalogaj, a mi vam pri nas vam zagotavljamo profesionalno svetovanje na področju prekrivanja ravnih streh in zagotavljamo vam, da za gradnjo uporabljamo le najboljše kritine za ravne strehe.
Ravno z pravilno gradnjo ravne strehe boste preprečili zamakanja in ohranili kvaliteto vaše ravne strehe ne glede na njen namen.