Pregled vodotesnosti novogradenj, bazenov in vodnih zbiralnikov

Pregled vodotesnosti novogradenj je najboljši način, da si zagotovite dolgoročno zaščito in s tem seveda tudi ogromno prihranite. Enako velja za pregled vodotesnosti bazenov - preverite ga, še preden prde do težav zaradi puščanja. Zakaj bi takšen projekt prepustili naključju, če si lahko že vnaprej zagotovite varno in dolgotrajno uporabo brez puščanja in nenehnih skrbi? Pregled vodotesnosti vodnih zbiralnikov vam prinaša toliko prednosti, da je popolnoma nesmiselno ta pomemben korak izpustiti. Poleg tega, da vam v podjetju ILD Slovenija nudimo pregled vodotesnosti novogradenj (test vodotesnosti ravne strehe), smo vam na voljo tudi za izsuševanje prostorov. V našem podjetju trdno verjamemo, da je treba sodobno tehnologijo in inovacije uporabiti v svojo korist in izkoristiti vse, kar nam ponuja.

Pregled vodotesnosti novogradenj z metodo EFVM v sodelovanju s sistemom ProtectSys

Pri novogradnjah naj bi sicer veljalo, da so vse stvari kot se šika - a to velja le v teoriji. V praksi se vedno izkaže, da obstaja kakšna pomanjkljivost. In če streha ne tesni, je to velik problem, ki bo tudi finančno velik zalogaj, ki presega zgolj izsuševanje prostorov. Razen seveda, če se odločite za pregled vodotesnosti novogradenj. Z našim sistemom ProtectSys bomo hitro odkrili poškodovana mesta in jih na vašo željo tudi sanirali. Sistem je primeren tudi za pregled vodotesnosti bazenov ali pregled vodotesnosti vodnih zbiralnikov, saj z veliko natančnostjo odkrije mesta, kjer je zatesnitev pomanjkljiva. Poleg tega, da opravimo pregled vodotesnosti bazenov, vodnih zbiralnikov ali streh, vam izdamo tudi potrdilo, s katerim vam zagotavljamo, da je objekt ustrezno zatesnjen.

Zakaj se odločiti za pregled vodotesnosti novogradenj

Ne glede na to, kakšnemu namenu bo služila novogradnja, je naš cilj to, da bi potrebovala čim manj vzdrževanja in vlaganja - in to dolgoročno. To je mogoče le s kakovostnimi materiali in delom, zato je uporaba sistema ProtectSys, ki ga uporabljamo v podjetju ILD Slovenija za pregled vodotesnosti novogradenj, pa tudi za pregled vodotesnosti vodnih zbiralnikov in pregled vodotesnosti bazenov nujna. Zanesljivo diagnozo tesnosti lahko opravimo tudi kasneje, pri rednih kontrolah. ProtectSys je sistem, ki je primeren tudi za pregled vodotesnosti ravne strehe, obenem pa vam o tem izdamo potrdilo vodotesnosti.

ILD Slovenija | Pregled vodotesnosti novogradenj s sistemom ProtectSys - povezave do naše spletne strani:

  • Pregled vodotesnosti novogradenj
  • Pregled vodotesnosti bazenov
  • Pregled vodotesnosti vodnih zbiralnikov