Kritina za ravne strehe z varovanjem proti puščanju

Kritina za ravne streheKritina za ravne strehe in njena kvaliteta je precej pomembna pri izgradnji ravne strehe, saj se na njej velikokrat zadržuje večja količina vode. Izpostavljena je vsem vremenskim razmeram tako je pomembno, da je kritina za ravne strehe resnično iz kakovostnih materialov. Najbolj so na udaru ravno zelene strehe s katerimi skušamo pridobiti dodatno rodovitno površino, ki jo v urbani okolici primanjkuje. Za veliko izvajalcev je ravno gradnja ravne strehe prevelik izziv, a mi vam zagotavljamo, da bomo z dolgoletnimi izkušnjami in kvalitetno kritino za ravne strehe poskrbeli, da bo vaša streha kljubovala vsem razmeram. Prekrivanje ravne strehe bomo izvedli z najboljšo kritino ob enem pa vam bomo vgradili še posebni nadzorni sistem merilne mreže PROTECTSYS, ki vas bo ob morebitnem puščanju takoj obvestil in preprečil večjo škodo. Prekrivanje ravne strehe s posebno tehnologijo, ki zazna zamakanje vam omogoči, da imate vedno nadzor nad tesnitvijo vaše strehe in tako se izognete morebitnim dragim sanacijam v prihodnosti.

gradnja ravne streheKritina za ravne strehe lahko opozarja na puščanje

Vodotesnost ravne strehe omogočita le strokovna izvedba prekrivanja ravne strehe ter ustrezni hidroizolacijski materiali. Ustrezna kombinacija kritine za ravne strehe in gradnja ravne strehe s posebnim sistemom, ki opozarja na zamakanje omogoča, da bo naša kritina za strehe uspešno kljubovala vsem vremenskim razmeram. Gradnja ravne strehe s pametno tehnologijo merilne mreže PROTECTSYS, vam omogoča, da ste v trenutku obveščeni, če je prišlo do kakršnega koli puščanja vode. Za gradnjo ravne strehe se nikar ne odločite nepremišljeno in prenagljeno, saj boste lahko obžalovali svojo odločitev, ko bo ta zaradi nepravilne namestitve povzročila več škode kot koristi. Za to vam pri nas ne bo potrebno skrbeti.

Ne le kvalitetno prekrivanje ravne strehe, pomembni so tudi redni pregledi

Gradnja ravne strehe pa se ne zaključi, ko je ta postavljena, ampak je zanjo potrebno redno skrbeti. Priporočamo vam, da jo dvakrat letno temeljito pregledate in odpravite nepravilnosti ne glede na to ali imate vgrajen nadzorni sistem puščanja ali ne.
Na voljo smo vam za vse informacije glede prekrivanja ravne strehe, saj si želimo, da vam kritina za strehe ne bo nikoli povzročala sivih las.