Ravna streha: prenova in hitro odkrivanje nepravilnosti


Ravna streha je pogosta izbira na poslovnih oziroma vseh večjih objektih, vendar je izvedba v tem primeru nekoliko zahtevnejša. Prav zato je izredno pomembno, da izdelavo zaupate ekipi izkušenih profesionalcev, obenem pa morate biti pozorni na pravilno vzdrževanje in pravočasno zaznavanje morebitnih težav. Tako se bo prenova (ravne) strehe izvedla pravočasno in brez nepotrebnih dodatnih stroškov.

POTREBUJETE IZSUŠEVANJE TOPLOTNE IZOLACIJE STREHE?


Puščanje vode pri ravni strehi: različne možnosti testiranja

V podjetju ILD Group smo specializirani za določanje mest zamakanj in servisne preglede različnih vrst kritin. Ravna streha tu ni izjema. Da bi odkrili morebitno puščanje vode, katerega izvor ni nujno tam, kjer naletimo na vodo, uporabljamo različne teste. Ena izmed možnosti je termografski pregled, pri katerem se uporablja infrardeča kamera. Poleg tega obstaja opcija dimnega testa in dveh vrst vodnih testiranj - klasični in UV-test, pri katerem si pomagamo z dodajanjem tekočine, ki jo je mogoče zaznati samo s posebno UV-lučjo. S celostnim pristopom je mogoče določiti natančno mesto, kjer se pojavlja puščanje vode na strehi oziroma zamakanje - naj bo to ravna kritina ali kateri koli drug tip. Posledično je možna zares učinkovita prenova.

Prenova ravne strehe


Preventivni zaščitni sistemi za hitro odpravljanje napak na strehi

Visoki stroški pri prenovi so pogosto povezani s tem, da so nepravilnosti odkrite precej pozno. Da bi se temu izognili, smo razvili poseben sistem ProtectSys® B. Ta omogoča zelo natančno odkrivanje težav, saj je mogoče z njegovo pomočjo preveriti, kakšna je tesnost hidroizolacije, in preprečiti (nadaljnjo) škodo. Morebitno odpravljanje napak na strehi (tudi ravni) je mogoče v najkrajšem možnem času in z minimalnimi stroški. Sistem ProtectSys® B sestavlja elektroprevodni flic/jeklena mreža, ki se skupaj s kontrolnim jaškom in kontaktno ploščo vgradita pod hidroizolacijski sloj. Kadar gre za membranski sistem hidroizolacije, je ločilni sloj elektroprevodni filc, pri bitumenskem sistemu (trakovi) pa izberemo jekleno mrežo. Vir nepravilnosti je z odločitvijo za sistem ProtectSys® B odkrit izjemno natančno, zato ne boste izgubljali časa in denarja po nepotrebnem, ampak se boste čim hitreje obrnili na profesionalce, ki bodo poskrbeli za odpravljanje napak na (ravni) strehi. Visoka cena prenove je pogosto povezana z dolgotrajnim iskanjem točke preboja, vendar to pri nas ne bo težava.


Sanacija oziroma prenova strehe (tudi ravne), ki prepreči nadaljnjo škodo

Vsaka prenova strehe (ravne in drugih tipov) zahteva individualen pristop. Upoštevali bomo rezultate testiranj in vam predstavili optimalne možnosti. Obenem se lahko pohvalimo s poglobljenim znanjem, bogatimi izkušnjami in z izjemno tehnično podporo, kar nam omogoča, da poiščemo optimalne rešitve, ne glede na zahtevnost naloge. Prenova (ravne) strehe vedno poteka z upoštevanjem specifičnih okoliščin. Kot že omenjeno, pa bo prenova (ravna streha idr.) precej manj zahtevna, predvsem pa cenejša, če se odločite za vgradnjo varnostnega sistema. Najsodobnejša tehnologija poskrbi, da je ravna kritina ali katera koli druga vrsta sanirana hitro in kakovostno.


Poskrbimo za profesionalno popravilo strehe - toča idr.

Kljub kakovostni kritini nas včasih presenetijo nepredvidljive vremenske okoliščine, ki zahtevajo nujno popravilo (ravne) strehe. Toča je zagotovo ena takšnih okoliščin, predvsem v poletnih mesecih. V podjetju ILD Group poskrbimo za profesionalno popravilo strehe. Toča kritino (ravno in druge tipe) običajno prebije na zelo očitnem mestu, zato je v tem primeru postopek še hitrejši, saj je zelo očitno, katero območje potrebuje sanacijo strehe. Če torej potrebujete pomoč pri sanaciji strehe, nas čim prej pokličite ali nam pišite nas naš elektronski naslov. Seveda pa nas lahko tudi obiščete, in sicer v Šenčurju, v Poslovni coni A 55. Hitrost, profesionalnost, dolgoletne izkušnje in uporaba najmodernejše tehnologije so najpomembnejši razlogi, zaradi katerih mnogi zaupajo prav nam. Poskrbeli bomo, da poiščemo resnično najboljšo in najhitrejšo opcijo glede vaše kritine - tako kratkoročno kot dolgoročno. Obenem pa boste pri nas dobili vse potrebne nasvete za pravilno vzdrževanje. Na nas se lahko prav tako obrnete v primeru, da potrebujete preventivni letni servisni pregled strehe.

Popravilo ravne strehe po toči