Kritino za ravne strehe lahko opremite s sledilnim sistemom


kritina za ravne streheKritina za ravne strehe je še posebej pomembna, saj ima velika večina ravnih streh zelo nizke naklone in lahko na njih pride tudi do daljšega zadrževanja vode. Ravne strehe tako niso izpostavljene le v primeru močnih nalivov ampak v primeru kakršnihkoli padavin in tudi kasneje. Zato je pomembno, da je kritina za ravne strehe visokokvalitetna in je prekrivanje ravne strehe izvedeno res mojstrsko. Včasih pa tudi to ni dovolj, saj lahko zaradi takšnih ali drugačnih razlogov pride do puščanja kritine za ravne strehe. Gradnja ravne strehe zato marsikaterega investitorja navdaja s strahom, saj se boji predčasne sanacije ravne strehe. V našem primeru pa je vaš morebitni strah povsem odveč. Prekrivanje ravne strehe vam bomo namreč opravili z najboljšo kritino za ravne strehe, poleg tega pa bomo vgradili merilno mrežo PROTECTSYS, ki bo poskrbela, da bo vaša streha pod nenehnim nadzorom.


prekrivanje ravne streheKritina za ravne strehe lahko opozarja na možnost zamakanja

Kombinacija kritine za ravne strehe in merilne mreže PROTECTSYS vas bo opozarjala na to, ali je vaša streha vodotesna ali ne. Prekrivanje ravne strehe s posebno tehnologijo vam omogoči, da imate ves čas nadzor nad tem, ali streha res opravlja svojo nalogo. Gradnja ravne strehe z nami je za vas ugodna kar z dveh vidikov: pridobite izvrstnega in temeljitega izvajalca, ki bo poskrbel, da bo prekrivanje ravne strehe opravljeno v skladu s stroko, in dobite pametno streho, ki vam bo omogočila nadzor nad vodotesnostjo. Kakor hitro bi prišlo do morebitnega zamakanja, boste zaradi pametne gradnje ravne strehe obveščeni in takoj boste lahko poskrbeli za odpravo napake.


Gradnja ravne strehe je lahko super moderna in pametna

To, kar je bilo še pred nekaj desetletji znanstvena fantastika je danes običajen tehnični postopek. Predlagamo vam, da vaša streha postane pametna. To lahko dosežete s prekrivanjem ravne strehe tako, da med gradnjo ravne strehe poskrbite za vgradnjo našega nadzornega sistema, ki vas bo nenehno opozarjal o kakovosti vaše strehe.

ild-group.si | Kritina za ravne strehe s sledenjem