Menjava pnevmatik v servisnih delavnicah Tip Stop Vianor


Menjava pnevmatik (datum za zamenjavo je zakonsko določen) je mogoča v servisnih delavnicah, ki jih nudi Petrol in smo jih poimenovali Tip Stop Vianor. Ljubljana, Škofja Loka, Podpeč, Celje, Novo mesto, Ilirska Bistrica, Sežana vam ponujajo servise za različne storitve, kot so menjava, vulkanizerstvo in centriranje pnevmatik. Petrol Ljubljana oziroma servisne delavnice v omenjenih krajih vam nudijo tudi menjavo olja in drugih tekočin, menjavo akumulatorja, žarnic, filtrov, brisalcev in celo predelavo avtomobila na plin, ki je zanesljivo eno od pogonskih goriv prihodnosti. Sevedamenjava pnevmatikin datum, ki si ga morate zapomniti (15. marec oziroma 15. november) ni edino, kar ponujamo. Na servisih lahko kupite tako rekoč vse za svojega jeklenega konjička.


Menjava pnevmatik - datum za zamenjavo zimskih oziroma letnih gum


Petrol Ljubljana ni edini servis, kjer je mogoča menjava pnevmatik, je pa tako ugoden, da z nakupom in menjavo, ki vključuje tudi centriranje, lahko veliko prihranite. Razlog za menjavo pnevmatik je navadno datum, saj zakon določa, da morajo vsa vozila imeti zimske pnevmatike med 15. novembrom in 15. marcem oziroma takrat, ko vladajo zimske razmere, tudi če gre za čas izven tega obdobja. Koko vestni ste pri tem, je odvisno popolnoma od vas, lahko pa vam svetujemo, da se v servisu Tip Stop Vianor oglasite nekoliko prej kot 'tik pred zdajci', saj je takrat kljub hitremu delu naših serviserjev včasih treba nekoliko počakati.

Menjava pnevmatik Ljubljana


Petrol Ljubljana - hitra in ugodna menjava pnevmatik ne glede na datum


V servisih Tip Stop Vianor smo za enega od svojih ciljev postavili tudi to, da svojim strankam nudimo hitro storitev, ki je kakovostno opravljena in jo ponudimo po ugodni ceni. Ljubljana, Škofja Loka, Podpeč, Celje, Novo mesto, Ilirska Bistrica in Sežana so kraji, kjer je menjava pnevmatik na voljo v okviru naših servisov, kjer seveda tudi sicer poskrbimo za vaše vozilo.


Obiščite nas in se prepričajte kakovosti naših izdelkov in storitev!


Petrol, d. d. | Menjava pnevmatik na servisih Petrol d.d. Ljubljana - povezave do naše spletne strani: