Menjava pnevmatik - pravočasno si priskrbite zimske pnevmatike

Menjava pnevmatik LjubljanaAvtomobilske pnevmatike moramo redno preverjati in jih v primeru obrabe tudi zamenjati. Za razmislek o menjavi pnevmatik je čas takrat, ko je v njih nezadosten tlak, ko začutimo tresenje krmila ali zaslišimo nenavaden hrup v potniškem prostoru. Prav tako so poškodovane gume lahko vzrok za to, da naše vozilo zavija v eno stran, namesto da bi vozilo naravnost. Že samo eden od teh dejavnikov mora biti dovolj, da preverimo stanje pnevmatik in ugotovimo, ali je čas za nove.

Zakon o varnosti v cestnem prometu veleva, da moramo letne gume zamenjati z zimskimi najpozneje 15. novembra. Datum menjave zimskih za letne pnevmatike pa je 15. marca, a le če se zima do tedaj že dokončno poslovi.

Menjava pnevmatik je še posebej pomembna v zimskem času, ko je letne gume treba zamenjati za bolj prilagodljive zimske gume. Menjava letnih pnevmatik za zimske je pomembna predvsem zaradi vaše osebne varnosti ter varnosti ostalih udeležencev v prometu.

Akcija zimskih pnevmatik pri Petrol Ljubljana

Pri družbi Petrol Ljubljana se zavedamo, da kakovost pnevmatike vpliva na varno in zanesljivo vožnjo. Žal pri nakupu zimskih pnevmatik mnogi ne gledajo na kakovost, temveč jim je pomembna le cena. Da bi vam zagotovili čim bolj brezskrbno zimsko vožnjo, smo za vas pripravili posebno akcijo. Akcija zimskih gum vam bo omogočila zares kakovosten, a obenem ugoden nakup zimskih pnevmatik. Cenik, na katerem se nahajajo popusti za določene blagovne znamke, se nahaja na naši spletni strani.

Ponujamo pa vam tudi možnost nakupa pnevmatik na obroke. Pridobiti morate le Petrol Klub plačilno kartico, ki vam omogoča možnost nakupa tudi na 12 obrokov.

Strokovna menjava pnevmatik v Petrol Ljubljana

Celotna ponudba pnevmatik vam je na voljo na vseh naših bencinskih servisih in v servisnih delavnicah TipStop Vianor, kjer lahko opravite tudi druge storitve servisiranja in vzdrževanja vašega vozila. Menjava pnevmatik bo opravljena strokovno, vi pa se boste še naprej vozili varno, tiho, udobno in brez tresljajev. Priporočljivo je, da ob menjavi pnevmatik naredite tudi test in nastavitev geometrije podvozja, saj boste tako poskrbeli za še bolj varno in varčno vožnjo.

Kakovostno, ustrezno in redno centriranje pnevmatik in platišč zagotavlja visoko stopnjo voznega udobja, dolgo življenjsko dobo pnevmatik, predvsem pa zmanjšuje obrabo vitalnih zglobov podvozja.

Ne pozabite - datum menjave letnih za zimske gume je 15. november. Ne odlašajte in nas obiščite. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

Petrol d.d. Ljubljana | Ugodna prodaja in strokovna menjava pnevmatik - povezave do naše spletne strani:

- Menjava pnevmatik

- Menjava pnevmatik Ljubljana

- Menjava pnevmatik datum