Pošlji povpraševanje

Izkoristite prostor na vrtu za montažo vrtne hiške po meri

Ena od prednosti življenja v hiši je lasten vrt, kjer je mogoče uživati na terasi, medtem ko se otroci igrajo s prijatelji. Tudi gojenje domače zelenjave je v današnjih časih zelo dragoceno in marsikdo ki ga nima, bi si želel vsaj košček zemlje za vrtnarjenje. Ureditve vrtov so različne. Zelenjavni in zeliščni vrt lahko pogosto najdete zasajen v visokih gredah, terasah ali na način kot ga poznate že od nekdaj. Za urejanje vrta in okolice je potrebno imeti kar precej orodja in pripomočkov, kateri morajo nekje najti svoje mesto, v času, ko jih ne potrebujete. Vrtne hiške so idealne za hranjenje orodja in če so le-te dobro organizirane, se v njih najde prostor tudi za mnogo drugih stvari. Moderne vrtne hiške so narejene iz polikarbonatnih plošč, ki so tako rekoč neuničljive. Plošče so izjemno trdne in odporne na udarce ter 100 odstotno zaščitene proti ultravijoličnim žarkom. Zaradi sestave materiala in močnega aluminijastega okvirja, vrtne hiške za orodje iz naše ponudbe odlično kljubujejo vročemu soncu, težkemu snegu, debeli toči in močnim sunkom vetra. Trdna struktura je pokrita s streho katera je od zunaj videti temna, v vrtno hiško pa prepušča dovolj naravne svetlobe za dobro vidljivost. Če razmišljate o postavitvi moderne vrtne hiške, jo lahko izdelamo po meri, da boste kar najbolje izkoristili prostor na svojem vrtu, vse kar boste potrebovali pa vam bo vedno pri roki.

vrtna hiška serije Skylight

vrtna hiška

vrtna hiška po meri

Montaža vrtne hiške za orodje je enostavna in hitra

Polikarbonatne plošče so odlična izbira materiala za montažo vrtne hiške, saj je z njimi enostavno rokovati in so izjemno lahke za oblikovanje. Imajo majhno težo, visoko udarno trdnost ter izjemno dobro prepuščajo svetlobo. Prav tako je njihova velika prednost, da se ne luščijo, ne gnijejo in se ne razbarvajo. Vrtne hiške za orodje narejene iz polikarbonata so visoko ognjevarne, notranjost pa je zaščitena praktično pred vsemi vrstami sevanja. Dno je narejeno proti drsenju in ga je mogoče sidrati, vrata moderne vrtne hiške nudijo preprost dostop v notranjost, saj so ravno prav široka tudi za spravilo samokolnice ali večjih predmetov, sama zgradba pa je lepa na pogled in videz vrta estetsko dopolni. Da boste imeli stvari dobro organizirane in pregledne, razmislite kaj boste v njej shranjevali ter se glede na količino in vrsto predmetov odločite za vrtno hiško po meri, ki bo dovolj velika in prostorna. Pomembno je da veste ali bo namenjena le shranjevanju vrtnega orodja, kosilnice in ostalih stvari povezanih z vrtom, ali pa jo boste uporabljali tudi za shranjevanje športne opreme, ležalnikov in drugih predmetov. Različne dimenzije vrtnih hišk omogočajo optimalen izkoristek prostora, ki ga imate na razpolago, z dodanimi policami pa bo tudi notranjost kar najbolje izkoriščena.

Moderne vrtne hiške po meri so visoko kakovostne in funkcionalne

Če ne želite, da bo vaša vrtna hiška postala neorganizirano skladišče je dobro, da vanjo ne odlagate stvari, ki tja ne sodijo. Prostor lahko dobro izkoristite s premišljeno vgradnjo polic, dodatnih obešal za lopate, grablje, metle in ostalega orodja, postavitvijo škatel, ki se lepo zlagajo ena v drugo ter na druge praktične načine. Iskanje želenega vam ne sme predstavljati stresa vsakič, ko boste kaj potrebovali. Če boste morali vse zložiti iz vrtne hiške, da boste našli smetišnico ali kanglico za vodo, vam ta ne bo predstavljala razbremenitve, temveč vas bo »spravljala ob živce«. Bistveno je, da že na začetku veste kaj bo v njej imelo stalno mesto. Moderne vrtne hiške iz naše ponudbe izdelujemo v sivi, antracitni ter rjavi barvi in ena od njih bo zagotovo lepo sovpadala z vašo okolico. Poglejte modele na spletni strani in nas pokličite za dodatne informacije. Radi bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam po potrebi svetovali.

OGLEJTE SI OSTALE IZDELKE IZ POLIKARBONATA