Rastlinjak

Rastlinjaki iz polikarbonatnih plošč

V podjetju MS Viscom so za vas pripravili različne modele rastlinjakov iz polikarbonatnih plošč. Rastlinjaki vzdržujejo primerno raven temperature in poskrbijo za enakomerno izpostavljenost sončnim žarkom ter tako omogočijo optimalno rast rastlin. 

Nudijo vam 2 modela polikarbonatnih rastlinjakov:

Setavljen je iz trpežnega aluminijastega okvirja in enojnih vrat, ki se lahko odpirajo na levo ali desno. Polikarbonatni premaz, ki je praktično neuničljiv zagotavlja optimalne pogoje za rast ne glede na vremenske razmere. Stene so izdelane iz jasnih polikarbonatnih plošč, ki prepuščajo kar 90% svetlobe. Sistem sestavljanja je tako enostaven, da lahko rastlinjak sestavita 2 osebi.

Debel aluminijast okvir zagotavlja strukturo, ki je odporna proti udarcem in toči, 10 mm dvoslojne plošče iz polikarbonata pa zagotavljajo dodatno zaščito in izolacijo. So modularni in jih lahko sestavljamo v dolžino. Vključen je komplet za prezračevanje strehe, samodejno odpiranje zračnika in stransko okno z žaluzijami. Širok vhod omogoča enostaven vstop tudi s samokolnico ali vozičkom. 

Rastlinjak iz polikarbonatnih plošč Hybrid

Rastlinjak iz polikarbonatnih plošč Glory