Nadstreški iz prozornih plošč za najrazličnejše namene

Nadstreški iz polikarbonatnih plošč so zelo moderna izbira, čedalje bolj priljubljena med različnimi uporabniki. So veliko boljša alternativa plastiki in steklu. Gre za prozorno kritino z zelo dobrimi tehničnimi lastnostmi, med katerimi so najpomembnejši visoka udarna trdnost in dobro prepuščanje svetlobe. Polikarbonatni nadstreški so primerni tako za tradicionalne kot sodobne domove, saj se lepo prilegajo k različnim arhitekturnim rešitvam. Uporabni so vsepovsod okoli hiše. Naj vam naštejemo nekaj možnosti in različnih produktov:

  • nadstreški za terase,
  • nadstreški pred vhodom v hišo,
  • balkonski nadstreški,
  • nadstreški za avtomobile,
  • vrtne hiške,
  • rastlinjaki,
  • vrtni paviljoni,
  • zimski vrtovi.

Lepi polikarbonatni nadstreški za terase

Veliko ljudi se odloči, da bo teraso pokrilo. Zakaj? Z nadstreškom za teraso jo boste lahko uporabljali celo leto, tudi v slabem vremenu ali pa v visokih temperaturah, ko potrebujete zaščito pred soncem. Druženje bo zagotovo prijetnejše, več časa boste lahko preživeli zunaj. Polikarbonatni nadstreški vas 100% zavarujejo pred škodljivimi UV žarki in različnimi vrstami sevanja, hkrati pa dobro prepuščajo svetlobo, da lahko uživate v zunanjem okolju. Danes je možno deževnico usmerjati in zbirati z že integriranim sistemom žlebov, prav tako pa lahko po želji nastavite naklon nadstreška. Zelo na enostaven način si lahko uredite čudovito teraso s prozorno streho. Nadstreški za terase so zasnovani tudi za hujše obremenitve, za kar poskrbi odličen material in struktrna trpežnost. Tudi toča in ekstremni vremenski pojavi jim ne morejo do živega.

Nadstrešek za teraso

Praktični in lepi nadstreški pred vhodom v hišo

Polikarbonatni nadstreški pred vhodom v hišo zavarujejo vrata in vam olajšajo prehod v dom. Ščitijo pred vremenskimi vplivi in poskrbijo, da tudi ob slabem vremenu lahko udobno vstopimo v hišo. Prozoren nadstrešek lepo estetsko dopolni vsakršen vhod in je enostaven za namestitev. Poleg polikarbonatne plošče dobite še trpežne aluminijaste profile, ki so odporni proti rjavenju, vse to pa v kompaktnem pakiranju, ki vsebuje vso potrebno opremo za montažo. Za ureditev nadstreška pred vhodom v hišo lahko poskrbite kar sami, brez stroškov za delavce in dodatni material. Tudi kakšno posebno vzdrževanje ni potrebno.

Balkonski nadstreški za celoletno uporabnost

Tako kot nadstreški za terase so zelo uporabni tudi balkonski nadstreški. Izbirate lahko med enoslojnimi in večslojnimi polikarbonatnimi ploščami, na voljo pa so tudi posebne valovite. Nadstreški ne rjavijo, ne gnijejo in se ne luščijo. Plesen in mah se ne bosta razrastla. Dobra novica je, da je možno naročiti različno debele nadstreške v poljubnih dimenzijah, zato so zares estetska in večnamenska strešna rešitev. Profili bodo vnaprej izvrtani, plošče odrezane, vključeni pa tudi vsi vijaki. Balkonski nadstreški so iz zanesljivega materiala, ki ima robustno strukturo in je odporen na najrazličnejše udarce in razmere. Prilagodljivo se jih namešča od zid oziroma steno.

Polikarbonatni nadstreški

Kako do kakovostnega polikarbonatnega nadstreška

Pri MS Viscom, spoštovanem slovenskem podjetju, redno zagotavljamo najrazličnejše polikarbonatne nadstreške za široko paleto namenov. Pri nas dobite samo produkte vrhunske kakovosti, ki pa so na voljo po kar se da konkurenčnih cenah. Smo strokovnjaki s področja kritin, zato vam bomo znali dobro svetovati o izbiri in odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Poleg posameznih plošč in nadstreškov vam ponujamo še celo vrsto končnih izdelkov in polikarbonata. To so na primer vrtne hiške, rastlinjaki, paviljoni in podobno. Poleg balkonskih in terasnih nadstreškov se le ti uporabljajo tudi za avtomobile, saj so zares zanesljiva zaščita, ki je tudi dovršenega videza. Za urejanje doma in okolica imamo torej ogromno rešitev, ki jih bomo prilagodili vašim potrebam in željam. Oglejte si ponudbo najrazličnejših nadstreškov in se posvetujte z nami. Z nami sodelujejo posamezniki in podjetja iz vse Evrope, zato smo zagotovo zanesljivi partner. O kakovosti naših izdelkov smo tako prepričani, da vam zanje vedno damo tudi večletno garancijo.