Polikarbonatne plošče uporabne tudi kot kritina

Polikarbonatne plošče so izdelane iz polikarbonatov - termoplastičnih umetnih snovi brezbarvnega videza, ki jih proizvajalci izdelajo prozorne ali pa jih po želji obarvajo. Gre za izredno trden material, uporaben pri temperaturi od -100 do +135 stopinj Celzija, je težko vnetljiv in čeprav je topljiv, je negorljiv. Polikarbonatne plošče so prav tako fiziološko neoporečne. Danes se uporabljajo v različne namene. Najpogosteje se iz njih izdelujejo nadstreški za avtomobile in kolesa, terase, bazene, vhode, poslovne stavbe, tribune stadionov, skladišča, bencinska postajališča, trgovske centre, pa tudi kot fiksne stranske steklitve za rastlinjake in tople grede. Iz njih se velikokrat izdelujejo kritine po meri, saj je polikarbonat kot trpežen material idealna izbira za prekrivanje nadstreškov, vrtnih ut, zimskih vrtov, pergol, terasnih strešnih kritin itd.

Kot kritina so polikarbonatne plošče zaradi številnih prednosti izredno uporabne. V nadaljevanju bomo predstavili vse prednosti uporabe polikarbonatnih plošč oziroma kritin, katerih montaža je enostavna. Čeprav nam zagotavljajo streho nad glavo, so prozorne polikarbonatne plošče prepustne, kar pomeni, da v prostor prodre dovolj dnevne svetlobe.

Polikarbonaten steklenjakPlikarbonatna nadstrešek

Zakaj kot kritino izbrati polikarbonatne plošče?

Polne polikarbonatne plošče so zelo vsestranske in primerne za uporabo v notranjih ali zunanjih prostorih. Omogočajo dobro prepustnost svetlobe in so zato odlična izbira za različne strešne kritine, terase, nadstreške ali zasteklitve drugih delov doma. Enoslojne polikarbonatne plošče se uporabljajo kot nadomestek običajnega ali akrilnega stekla ter so na voljo v različnih debelinah in barvah. Prednosti uporabe polikarbonatnih plošč, ki jih moramo omeniti, so zagotovo zagotavljanje odlične UV zaščite, enostavna obdelava in montaža, odlična svetlobna prepustnost, možnost izbire med različnimi barvnimi odtenki (na voljo so tudi prozorne), izredna toplotna izolativnost, zelo dobra odpornost na udarce, zelo majhna teža polikarbonatnih plošč in njihovo enostavno krivljenje. Izbira polikarbonatnih plošč je predvsem stvar okusa posameznika, saj obstaja ogromno različnih odtenkov in oblik, da lahko vsakdo najde tiste prave za svoj projekt. Ugodno ponudbo polikarbonatnih kritin vam nudimo tudi v podjetju MS VISCOM, v katerem izbiro barv prepuščamo vam. Vašim potrebam bomo z veseljem prilagodili dimenzije polikarbonatnih plošč – omogočamo vam namreč tudi razrez. Tako dimenzije, kot ostale lastnosti polikarbonatnih plošč bomo prilagodili vašim željam. Naj omenimo še, da so polikarbonatne plošče odlične kakovosti in visoke trajnosti iz naše ponudbe proizvod priznanega nemškega proizvajalca SUNLITE, ki je eden izmed vodilnih na trgu. Želite izvedeti več o uporabi polikarbonatnih kritin? Povprašajte strokovnjake iz našega podjetja.

Kakovostne polikarbonatne plošče iz naše ponudbe

V podjetju MS VISCOM vam nudimo polne polikarbonatne plošče, na voljo v različnih barvah, od sive, rdeče, modre in črne ter različnih dimenzijah. Uporabne so tako za zunanje, kot tudi za notranje prostore. SUNLITE večslojne polikarbonatne plošče so optimalna izbira za čisto vsak dom. Odlikuje jih namreč nemška kvaliteta na najvišjem nivoju, ki zagotavlja odlično izolacijo, trpežnost in obstojnost materiala. Hkrati se le-te ponašajo tudi z zelo ugodno ceno, a ne na račun kvalitete. Izbirate lahko tudi med enoslojnimi, ki so odličen nadomestek akrilnega stekla in jih je mogoče razrezati. Valovite polikarbonatne plošče SUNTUF so priljubljena izbira in še posebej primerne za različne pokrite terase ali kritine za nadstrešek. Njihovo največjo prednost predstavljata velika udarna trdnost ter dobra strukturna trpežnost, obenem pa so izjemno lahke. Različne barve in dimenzije so na voljo po naročilu, kar pomeni, da se bomo v podjetju z veseljem prilagodili vašim željam. Če iščete najboljše polikarbonatne plošče, smo prava izbira za vas.