Zimski vrt na terasi – prostor, ki poveže vaš dom z naravo

Zimski vrt je kotiček, kjer boste z veseljem preživljali številne proste urice – sami ali pa v družbi svojih najbližjih. Predstavlja unikatno povezavo med notranjostjo in zunanjostjo, med zaprtimi prostori in naravo. Ne bo se vam torej treba več odločati, ali bi raje uživali v udobju, ki vam ga nudi vaš dom, ali v občutku svobode in neomejenosti, s katerim vas privablja narava – zlahka imate namreč oboje!

San Remo – kakovosten zimski vrt po meri s kar 12-letno garancijo

Med izdelki, ki sestavljajo ponudbo podjetja MS Viscom, vas čaka luksuzen zimski vrt po meri San Remo, ki se odlično prilagodi vsakemu okolju. Širina je pri vseh izvedbah enotna, in sicer 294 centimetrov, pri dolžini pa izbirate med dvema možnostma, in sicer 435 ter 556 centimetrov. Ogromno svobode boste imeli tudi pri višini, saj stenske plošče omogočajo prilagodljivo nastavljanje. Vaš zimski vrt po meri je lahko tako visok od 285 pa vse do 310 centimetrov. Za steno so uporabljene izredno kakovostne, transparentne akrilne plošče z visoko stopnjo odpornosti na udarce, ki prepuščajo ogromno svetlobe. Streha je izdelana iz večslojnega karbonata, za stabilnost pa skrbi trpežna aluminijasta struktura, pri kateri sta možni dve barvni različici – bela in antracit. Premišljena izbira vrhunskih materialov zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo, pri čemer naj poudarimo, da vam ob nakupu pripada kar 12 let garancije.

zimski vrt po meri

Zimski vrt na terasi poveča funkcionalnost in vrednost vsakega doma

Vaš novi zimski vrt na terasi oziroma ob objektu bo poskrbel za to, da bo postal vaš dom precej bolj funkcionalen, saj boste pridobili dodatno bivalno površino, ki jo bo mogoče uporabljati v katerem koli letnem času in v vseh vremenskih razmerah. Posebnost te površine bo seveda ta, da ne bo šlo za klasičen zaprt prostor, saj vam zimski vrt na terasi omogoča obilico užitka ob predajanju blagodejnim učinkom sončnih žarkov, pri tem pa vas bodo strešne polikarbonatne plošče ščitile pred UV-sevanjem. Ena izmed pomembnih lastnosti, ki odlikujejo zimski vrt za teraso San Remo, je ta, da je montaža izredno hitra in preprosta. Vrata so namreč predhodno sestavljena, kar vam prihrani plezanje, k še hitrejši postavitvi pa pripomore klikni strešni sistem N 'Lock. Poznejše vzdrževanje je zelo enostavno, morebitne skrbi glede odvodnjavanja pa so popolnoma odveč, saj bo vaš novi zimski vrt na terasi predhodno opremljen s sistemom žlebov s premerom 50 milimetrov. Vaša terasa lahko že kmalu zaživi v povsem novi podobi, ki bo uspešno prepletala funkcionalnost in estetsko dovršenost.

zimski vrt

Z zasteklitvijo lahko ustvarite mini zimski vrt na balkonu

V primeru, da zimski vrt na terasi za vas ne pride v poštev, razmislite o drugih opcijah, s katerimi je mogoče doseči podoben učinek. Ena izmed njih je nekakšen mini zimski vrt na balkonu, do katerega pridete s pomočjo zasteklitve. Tudi v tem primeru vas naša ponudba ne bo razočarala. Za mini zimski vrt na balkonu so vam namreč na voljo vrhunske polikarbonatne plošče Sunlite z odličnimi termoizolacijskimi lastnostmi, kar velja še posebej za večslojne različice. Ta rešitev zelo uspešno nadomesti zimski vrt na terasi, saj vam prav tako omogoča, da pridobite prostor, ki vzpostavi povezavo med notranjostjo vašega doma in okolico oz. naravnim okoljem – ne zgolj za določen del leta, ampak v vseh sezonah, celo ko je zunaj izredno hladno. Z veseljem vam natančneje predstavimo različne možnosti in vam pomagamo pri izbiri najustreznejših materialov ali gotovih izdelkov za projekt, ki ga načrtujete. Če se odločite za nakup polikarbonatnih plošč, poskrbimo na razrez na želene dimenzije. Material pa omogoča tudi zelo enostaven naknadni razrez na poljubne dimenzije. Pri tem si pomagajte kar z olfa noži oziroma z žago, če gre za debelejše večslojne plošče.

VEČ O BALKONSKIH NADSTREŠKH