Polikarbonatne plošče kot kritina za nadstreške

Polikarbonatne plošče so veliko boljša alternativa steklu, betonu ali plastiki. Gre za prozorno kritino, ki ima izjemno udarno trdnost, hkrati pa dobro prepušča svetlobo. Polikarbonatne kritine so odlična rešitev za tradicionalne in moderne domove, so izjemno funkcionalne in uporabne vsepovsod okoli hiše. Pri MS Viscom jih dobite v želenih dimenzijah, debelini in barvi, po želji vam jih tudi dostavimo na dom. Zavarujte svojo lastnino in olepšajte okolico s to izjemno kritino.

Kritina za nadstrešek vhoda ali za parkiranje avtomobilov

Da imajo vhodna vrata nadstrešek, je že splošno sprejeto. Potrebujejo ga, da dom zavarujemo pred vremenskimi vplivi in da v slabem vremenu bolj udobno vstopimo v hišo. Danes se veliko uporablja prozorna kritina, saj je primerna za vsakršen vhod in ga lepo estetsko dopolni. Če je kritina za nadstrešek iz polikarbonatne plošče, to pomeni, da vam bo dolgo in zanesljivo služila. V našem kompletu dobite vse potrebno, da elegantni nadstrešek nad vhodom sami sestavite.

Nedvomno pa je nadstrešek nujen tudi za avto. Da bo vaš jekleni konjiček varen, potrebujete zelo odporno kritino. Naše valovite polikarbonatne plošče so praktično neuničljive. Za nastavitev potrebujete betonske temelje, sicer pa ni drugih omejitev. Vrhunski material bo poskrbel, da boste tudi ob toči in ekstremnih vremenskih razmerah popolnoma brez skrbi.

polikarbonatna kritina

Polikarbonatna kritina za teraso

Zakaj pokriti teraso? Druženje bo definitivno prijetnejše in lahko jo boste uporabljali celo leto. Poleg tega se boste 100 % zavarovali pred škodljivimi UV žarki. Naši liniji kritine za teraso Olympia in Feria sta ustvarjeni za slog in stabilnost. Deževnico usmerjate in zbirate z integriranim sistemom žlebov, naklon nadstreška pa se nastavlja po želji. Prav tako je prilagodljivo nameščanje drogov. Izberite še barvo in dobite čudovito teraso, ki jo bo z veseljem uporabljala vsa družina. Večslojne polikarbonatne plošče so zasnovane tudi za zelo hude obremenitve in močne vetrove ter vas nikakor ne bodo pustile na cedilu. S široko izbiro velikosti lahko kritino za teraso povsem prilagodite svojim potrebam in željam. Lahko jo popolnoma prekrijete ali pa pustite delno odprto.

Hitra in preprosta montaža, ki jo zmorete sami

Velika prednost polikarbonatnih kritin je njihova enostavna montaža. Ne boste potrebovali delavcev, dodatnih materialov, dolgotrajnega dela in s tem dodatnih stroškov - nadstrešek lahko sestavite kar sami. Pošljemo vam že izrezane plošče in vse potrebne vijake, tako da vi produkt samo še namestite. Z nekaj spretnosti vam bo to zelo hitro uspelo. Ko bo kritina za teraso, vhod ali kakšno drugo mesto postavljena, ne zahteva vzdrževanja. Ker gre za izjemno kakovosten material, ta ne rjavi, prav tako ni možen razrast mahu in plesni, na gnitje lahko pozabite. Z nakupom polikarbonatnih plošč dobite trajno lepo kritino, ki vam bo služila dolgo časa. V to trdno verjamemo in vam zato za svoje izdelke damo večletno garancijo.

Na voljo tudi rastlinjaki, zimski vrtovi in vrtni paviljoni

Polikarbonatne plošče so zares široko uporabne. Tako se iz njih izdelujejo tudi na primer rastlinjaki, v katerih bodo optimalni pogoji za rast. Zagotavljajo uravnoteženo izpostavljenost soncu in so čudovitega videza. Na vrtu si lahko postavite tudi paviljon iz polikarbonatnih plošč. Na voljo je več modelov, vsi pa so zelo praktični in krasen dodatek domu. Za ljubitelje sonca predlagamo še ureditev zimskega vrta. V njem se boste lahko družili celo leto in si razširili bivanjski prostor v zunanje okolje. Prilagodijo se različnim hišam, imajo vgrajene žlebove in jih je možno varno zakleniti. Ne nazadnje pa je polikarbonat odličen material tudi za vrtne hiške, kjer shranite orodje, pohištvo, športno opremo ... Izkušnje so pokazale, da ima takšna kritina širok spekter uporabe, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke. Postanite ena od njih tudi vi.

rastlinjak iz polikarbonatnih plošč