Nadstrešek za avto iz obstojne polikarbonatne plošče

Nadstrešek za avto je le eden od produktov, ki jih je mogoče ustvariti z odličnimi polikarbonatnimi ploščami. Gre za moderni nadstrešek, ki avto odlično varuje in je tudi sam lepega videza. Polikarbonatna kritina za nadstrešek se uporablja za balkone, terase, zimske vrtove in drugje na vrtu. Gre za večnamensko rešitev, ki je svoje mesto hitro našla tudi pri avtomobilskih nadstreških. Zaradi tehnološko dovršenih specifik materiala je takšna kritina izjemno obstojna, nezahtevna za vzdrževanje, pa tudi preprosta za montažo.


Nadstrešek za teraso

Najboljša kritina za nadstreške je na voljo pri MS Viscom

Naše podjetje je specializirano za polikarbonatne plošče in izdelke iz polikarbonata. Na podlagi večletnih izkušenj in širokega znanja vam ne le zagotavljamo najboljše na trgu, ampak smo na voljo tudi za strokovno pomoč pri izbiri modernih nadstreškov. Ponujamo širok spekter izdelkov za najrazličnejše, še tako specifične potrebe, poleg tega pa visokokakovostne stvari ponujamo po konkurenčnih cenah. Če si tudi vi želite urediti nadstrešek za dva avtomobila ali samo enojni nadstrešek za avto, ste našli pravega partnerja. Nudimo zelo hitro dobavne roke in kompletno storitev na enem mestu.

Uredite si zanesljiv avtomobilski nadstrešek

Lastnosti dobre kritine za nadstrešek so jasne. Biti mora odporna na najrazličnejše vremenske pogoje, obremenitve in udarce. Dodaten plus je še, če je dobro videti in če z njo nimamo preveč dela. Vse to lahko najdete v polikarbonatnem nadstrešku za avto. Material ima odlično strukturno trpežnost in je ognjevaren, ima boljše mehanske lastnosti kot na primer pleksi steklo. Odlično ščiti pred različnimi oblikami sevanja in UV žarki. Takšen nadstrešek za avto ne potrebuje velikega vzdrževanja, saj onemogoča nastanek, rje, mahu in plesni, kritina prav tako ne gnije. Avtomobili bomo popolnoma varni, zaščiteni pred točno, snegom in trdimi vremenskimi pogoji, hkrati pa pod nadstreškom njihova barva ne bo bledela. Običajno se avtomobilski nadstreški postavijo samostojno, a je možno urediti tudi kritino, ki se drži stene in ima dva pomožna stebra.

Nadstrešek za avto

Komplet za nadstrešek Arizona Wave

V naši ponudbi so med drugim izjemno avtomobilski nadstreški Arizona vrhunske kakovosti z 10-letno garancijo. Robusten okvir je iz težkega aluminija in lasersko izrezanih povezovalnikov. Struktura iz dveh drogov vam zagotavlja preprost dostop, za namestitev pa potrebujete betonske temelje. Valovite polikarbonatne plošče so 100% zaščitene in praktično neuničljive, zato ste lahko popolnoma brez skrbi. Premaz blokira UV žarke, prepušča pa naravo svetlobo. Hkrati nadstrešek za avto zagotavlja zadostno količino sence.

V kompletu dobite vnaprej odrezane plošče in vnaprej izvrtane profile, pa tudi vse potrebne vijake, zato je vse že v celoti pripravljeno za montažo. Večnamenski nadstrešek za avto je lahko pri vas v najkrajšem času in se bo popolnoma prilagodil arhitekturnim razmeram v vaši okolici.


Prilagodljiv nadstrešek za enega ali dva avtomobila

Imamo rešitve za tiste s prostorsko stisko, ki potrebujejo zgolj manjšo kritino za en avto, najdete pa tudi primeren nadstrešek za dva avtomobila ali več avtomobilov. Parkiranje avtomobilov pod polikarbonatno kritino je popolnoma varno, nadstrešek za avto pa vam bo služil mnogo let. Dobra informacija je tudi, da montaža ni zelo zahtevna, zato si ne boste naložili še dodatnih stroškov.

O kakovosti materiala pričajo tudi vse druge namembnosti takšne kritine za nadstreške. So zelo priljubljeni za pokrivanje teras in urejanje zimskih vrtov. Iz polikarbonatnih plošč se dela kritine za vhode in samostojne objekte - paviljone, vrtne hišice in rastlinjake. Dobra prepustnost svetlobe, enostavno rokovanje, odpornost proti vremenskim vplivom in odlična toplotna izolacija so tiste prvine, ki prepričajo še tako zahtevne stranke. Tudi pri avtomobilskih nadstreških so možnosti široke, tako da boste z našo pomočjo hitro našli rešitev. Moderni nadstreški so doma pri MS Viscom. Odločite se zanje tudi vi.