Če želite imeti kakovosten in lep nadstrešek ste na pravi strani

Nadstreški postajajo iz leta v leto bolj nujni, saj se vreme obrača v vedno hujše ekstreme. Toča, ki naredi največ škode, se na določenih predelih pojavlja ne le enkrat ali dvakrat na sezono, temveč skoraj praviloma pada tedensko. Polikarbonatni nadstreški predstavljajo preverjeno in učinkovito zaščito ter so namenjeni ne le zaščiti avtomobilov, temveč lahko z njimi pokrijete tudi teraso, dvorišče, balkon in zavarujete vhodna ali garažna vrata. Okvirji, ki predstavljajo osnovo nadstreškov za avtomobile, so sestavljeni iz nerjavečega, prašno premazanega aluminija, njihovi povezovalniki so iz galvaniziranega jekla, streha pa je iz trpežnih polikarbonatnih plošč z veliko udarno odpornostjo. Kombinacija vseh materialov predstavlja močno strukturo, na katero se lahko zanesete, poleg tega pa je dolga življenjska doba nadstreškov zajamčena. Seveda je za namestitev težkih in robustnih stebrov potreben betonski temelj, ki bo močno konstrukcijo trdno držal na mestu. Sama kritina je lahko še tako kakovostna, pa vendar brez kompaktne in zanesljive osnove ne pomeni dobre zaščite. Polikarbonatni nadstreški so videti čudovito, moderno in so zelo v trendu. Nudijo 100% UV zaščito saj škodljive žarke blokirajo, svetlobo dobro prepuščajo, kljub temu pa nudijo dobršno mero sence. Ob naročilu avtomobilskega nadstreška vam plošče pripravimo za montažo in profile vnaprej izvrtamo tam kjer je potrebno. Poleg boste dobili vse potrebne vijake, da boste delo hitro in brez težav opravili sami.

Nadstrešek za vhod

Polikarbonatni nadstrešek za teraso se odlično obnese. Preverite!

Tudi nadstreški za teraso so zasnovani za premagovanje neugodnih vremenskih razmer kot sta toča in debela snežna odeja. Ta je lahko zelo težka in pogosto povzroči nemalo težav. Zaradi močne konstrukcije, ne boste imeli dela z odstranjevanjem snega s strehe, saj vzdrži velike obremenitve in jo teža ne bo uničila ali poškodovala. Polikarbonatni nadstrešek za teraso ali balkon, ki je prekrit s šestnajst milimetrskimi valovitimi ploščami, je prav tako kot nadstrešek za avtomobil praktično neuničljiv, če sta njegova postavitev in vgradnja dobro izvedeni. Primeren je tako za tradicionalno kot moderno gradnjo in je izjemno estetski na pogled. Glede na zgradbo poleg katere bo nadstrešek stal, se lahko odločate med belo in sivo barvo konstrukcije. Nameščanje drogov ob steno je prilagodljivo, naklon nadstreška za teraso ali balkon pa je mogoče nastaviti popolnoma po želji. V komplet so vključene tudi nožne blazinice in sidrišča, vgrajeni sistem žlebov pa lahko dobro izkoristite sebi v prid in deževnico usmerite v cisterno. Ta vam bo še kako prav prišla za zalivanje v poletni vročini. Montaža polikarbonatnega nadstreška je popolnoma enostavna. Kvalitetne plošče se tudi zaradi hude vročine ne bodo začele luščiti, steklo ne bo porumenelo kot se to rado zgodi pri slabših plastičnih kritinah, najbolje pa je, da nadstrešek ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

Nadstrešek za teraso

Iz polikarbonatnih plošč izdelamo tudi nadstrešek nad vhodom

Nadstrešek nad vhodom je lahko videti prav elegantno, če je izdelan lepo in iz pravih materialov. Plošče med katerimi je mogoče izbirati so prosojne ali solarno sive, trpežni profili pa so narejeni iz aluminija, odpornega proti rjavenju. Z vgrajeno odtočno cevjo, je deževnica usmerjena na stran, da vam dež ob hudem nalivu ne bo tekel pred vhod. Nadstrešek nad vhodnimi ali garažnimi vrati vas bo celo leto ščitil pred močnim dežjem, snegom in točo ter vam nudil prijeten dostop ali izhod iz stanovanja. Poleg različnih nadstreškov in paviljonov, pa lahko pri nas najdete tudi druge izdelke, ki bodo polepšali vašo okolico in vam koristno služili. Ste kdaj pomislili, da bi na vrt postavili vrtno hiško oz. uto iz polikarbonata? Tako bi imeli idealen prostor za shranjevanje orodja, korit za rože, športne opreme in drugih stvari, ki so povsod kamor jih odložite napoti. Na ta način boste razbremenili klet, dvorišče pa bo videti urejeno. Preverite našo ponudbo in nas kontaktirajte. Radi vam bomo svetovali.

Ponudba polikarbonatnih plošč