Hitra pošta tudi v tujini v prave roke


hitra pošta po SlovenijiV današnjem času je še kako pomembno, da pride pošta do naslovnika v čim krajšem času. Za to poskrbimo mi z dostavo hitre pošte, seveda tudi hitre pošte v tujino. Pošiljke v poštno kurirskem centru namreč strokovno opremimo, frankiramo, priporočene pošiljke vpišemo v oddajno knjigo, stroške poštnine pa spremljamo na računalniku. Za pakete izpolnjujemo PTT obrazce za našo državo in tujino. Vse pošiljke odpremimo na javno pošto ob 18. uri. To zagotavlja, da pride vaša pošta do naslovnika že v naslednjem dnevu. Tudi hitra pošta v tujino bo na cilj prispela pravočasno, in sicer v vaše in naslovnikovo zadovoljstvo.


Naša hitra pošta učinkovita tudi v tujini


Dostava hitre pošte je pri nas zasnovana tako, da naše stranke prejmejo pošto že v zgodnjih dopoldanskih urah. Delovni čas naše hitre pošte je namreč organiziran tako, da za vse stranke prevzemamo poštne pošiljke v skupnem poštnem predalu 581 vsak delovnik ob 6. uri zjutraj. Dostavo in prevzem pošiljk sicer opravimo pri naročniku dvakrat ali večkrat dnevno. Za strokovno opravljanje dostave hitre pošte, poštnih storitev in seveda tudi hitre pošte v tujini nato poskrbijo zaposleni v poštni manipulaciji s svojimi tovrstnimi izkušnjami. Hitra pošta po Sloveniji bo zato v prave roke prišla v zelo kratkem času, storitev pa bo opravljena kakovostno in profesionalno, za kar bodo poskrbeli naši prijazni kurirji. Enako seveda velja tudi za opravljanje hitre pošte iz tujine in dostavo tovrstne hitre pošte.

hitra pošta v tujino

KURIRSKA SLUŽBA LJUBLJANA


Dostava naše hitre pošte je ugodna


Ob tem pa naj poudarimo, da so cene naših storitev, vključno s cenami hitre pošte v tujini, nadvse konkurenčne. Prihranili boste stroške za lastno poštno-kurirsko službo. Pri nas boste za storitve plačevali le čiste stroške za kurirja, manipulanta in prevoz. Enako velja tudi za našo hitro pošto v tujini, zaradi česar odločitev resnično ne bi smela biti pretežka. Preberite več tukaj: http://www.mestnadostava.si/dostava-posiljk