Paketna dostava po Sloveniji in v tujino


Paketna dostavaPri običajnem pošiljanju paketov, jih naša služba odda javni pošti vsak dan ob 18.00, tako da je zagotovljena dostava naslovniku naslednji delovni dan v dopoldanskih urah. Pošiljke, ki jih želite poslati z urgentno pošto, so dostavljene isti dan oziroma jih naslovnik prejme v parih urah. Pošiljamo jih tudi v tujino v kratkih dostavnih rokih in po konkurenčnih cenah. Zagotavljamo zanesljivost, poslovno tajnost in moralno odgovornost do vaših paketnih pošiljk dostava. Naša naloga in skrb je, da paketna pošiljka pride v nespremenjenem stanju do naslovnika kot je bila ob prevzemu pri naročniku. Paketna dostava je naša glavna storitev.

VEČ O HITRI POŠTI V TUJINO


Dostava paketov v tujino


Dostava paketov v tujino je z našo storitvijo hitre pošte zanesljiva in varna. Za vaš paket bomo izbrali najučinkovitejši način dostave, da bo prispel do naslovnika v najkrajšem času in v nepoškodovani obliki. Paketna dostava v tujino je pomemben del naših storitev, saj čedalje več slovenskih podjetij posluje s tujimi podjetji. Vaši paketi so po prevzemu pregledani v našem poštnem centru, če je potrebno jih ustrezno zapakiramo. Opremimo jih z znamko in oddamo javni pošti. Storitve javne pošte našim naročnikom dnevno plačujemo mi, obračunavamo pa jih enkrat mesečno za nazaj. Pri nas plačujete samo stroške za kurirja, manipulanta in prevoz, nudimo tudi dostave paketa v Nemčijo.


pošta dostava paketa	Dostava paketnih pošiljk


Dostava paketne pošiljke so edina in prava izbira, ko pošiljate dragocene dokumente, ko je zahtevano pazljivo ravnanje, ko vročate zaupne in pomembne dokumente, pošiljate material za proizvodnjo ali za opravljanje storitve ali pa pošiljate razne vzorce. Naša kurirska služba poskrbi za dostavo paketov po ugodnih cenah v kratkih dostavnih rokih. Paketne pošiljke, ki so poslane z javno pošto, prevzamemo v našem poštnem predalu vsak delovni dan ob 6.00 zjutraj, tako da jih dostavimo naslovnikom že v dopoldanskem času. V Sloveniji povezujemo več kot 140 podjetij. Vse vknjižene pošiljke so vpisane v evidencah, tako da je za varnost in sledljivost poskrbljeno. Več na naši spletni strani: http://www.mestnadostava.si/dostava-posiljk