Hitra pošta tujina - ekspresno pošiljanje tudi v najbolj oddaljene kraje!


Hitra pošta - tujina ali Slovenija - preprosto pošiljanje ekspresnih pošiljk kamorkoli. Dostava paketnih pošiljk, hitra pošta, cena pošte in mednarodnih logističnih storitev terjajo dobro poznavanje uvozno-izvoznih predpisov, pravil pakiranja in hrambe pošiljk ter predpisanih oblik transporta. Vse to za vas uredimo mi, saj je v poslovnem svetu ključna prednost hitra pošta. Dostava dokumentov ali izdelkov se mora izvršiti ažurno, kar odraža profesionalen odnos do prejemnika.

PREVERITE UGODEN CENIK HITRE POŠTE!


Pošiljate strankam vzorce, dokumente ali vabila?


Najboljša rešitev je hitra pošta, cena bo seveda odvisna od velikosti, teže, kraja in časa dostave pošiljke. Kaj omogoča hitra pošta? Dostava prejemnikom znotraj Slovenije se opravi še isti dan!

hitra pošta slovenija in tujinahitra pošta cena in ugoden cenik


Poslujete s tujino? Kaj omogoča storitev hitra pošta- tujina?


Hitra pošta tujina je specialna storitev, ki omogoča kar najhitrejšo dostavo dokumentov, paketov in večjih pošiljk po vsem svetu, celo izven standardnega območja transporta. Izbira ponudnikov kurirskih storitev in hitre pošte v tujino je v primerjavi s ponudbo doma, kot je na primer hitra pošta v Ljubljani, nekoliko manjša, kljub temu pa je na voljo nekaj možnosti: od zasebne mednarodne dostave do sodelovanja poštno-kurirskih ponudnikov z javno pošto. Pošta Slovenije ponuja dve različici: hitra pošta tujina - UPS in hitra pošta tujina EMS.


Hitra dostava po Sloveniji - dostava naslovniku še isti dan!


Pošta Slovenije že dolgo ni več edini ponudnik storitev hitre pošte v Sloveniji. Storitve hitre pošte v Sloveniji izvaja tudi več zasebnih poštno-kurirskih služb. Koga izbrati? Kako vam bo koristila hitra pošta? Cena, katero boste plačali res odtehta prednosti? Upoštevajte reference in priporočila pri izbiri ponudnika storitve hitre pošte. Cene morajo biti konkurenčne, osebje prijazno, pa tudi plačilni roki so pomembni. Podjetje Mestna dostava poskrbi za opravljanje vaših poštnih storitev, vključena je tudi hitra pošta. Ljubljana z okolico je še posebno dobro pokrita, dostavo in prevzem izvajajo najmanj dvakrat dnevno, v dopoldanskih urah. Posebna ponudba je dostava naslovniku takoj, tako imenovana urgentna hitra pošta. Cena se oblikuje individualno. Več informacij najdete na www.mestnadostava.si.