Kurirska služba Mestna občina - prepoznajte razliko

Kurirska služba Mestna občina vam ponuja najučinkovitejšo dostavo pošiljk, ne glede na razdaljo, ki jo je za dostavo potrebno premagati. Naša kurirska služba pakete prevzema tudi večkrat dnevno in jih dostavi na vrata ob točno dogovorjenem času. Možno se je dogovoriti tudi za čas prevzema paketa. Kurirska služba deluje na področju Ljubljane, svoje delovanje pa širimo po vsej Sloveniji.

Kurirska služba Ljubljana

Cenovno ugodna kurirska služba, ki poskrbi za vaš paket

V naši kurirski službi se zavedamo, da moramo pri pošiljanju pošte in paketov paziti na varnost dostave vsebine. V ta namen vodimo posebne evidence s hitro pošto razposlanih paketov, kar zmanjša tveganje za izgubo paketa. Pred razpošiljanjem naša ekipa blago pravilno zapakira in tako prepreči poškodbe paketov, do katerih bi potencialno lahko prišlo med prevažanjem. Paketeopremimo z obrazci PTT za Slovenijo in tujino.

Ker se zavedamo, da je vaš čas zelo dragocen in da ga imate verjetno - kot je to v današnji družbi navada - zmeraj premalo, se v naši kurirski službi 100% prilagodimo želji stranke. Z nami se lahko natančno dogovorite o času prevzema ali oddaje paketa.

VEČ O NAŠIH STORITVAH PA NAJDETE TUKAJ


Kurirska služba poskrbi za kratek dostavni čas in varnost pošiljk

Ker je način dostave naše kurirske službe zelo efektiven, so razpečevalski časi krajši. Paket razposlan znotraj mesta navadno prispe že v nekaj urah, paket poslan po državi pa na naslov prispe najkasneje v roku 24 ur od pošiljanja.
Dostavimo lahko pravzaprav vse - odločite se lahko za razpošiljanje pisem, pa tudi nekaj 100 kilogramov težkih paketov. Dostava po hitri pošti poteka od vrat do vrat. Omogočeno vam je tudi pošiljanje paketov s hitro pošto v tujino.

Cena kurirske službe je ugodna, kvaliteta storitev pa visoka

Pri nas vam ponujamo cenovno ugodne storitve kurirske službe. Ob tem, pa se vam bomo z našimi storitvami maksimalno prilagodili in vam ves čas nudili tudi pomoč po telefonu. Dosegljivi smo tudi po e-pošti, ki jo najdete zapisano na naši spletni strani. Odločite se za cenovno ugodno kurirsko službo še danes, saj spadamo med najkakovostnejše in najhitrejše kurirske službe v Sloveniji! Pokličite nas po telefonu in se pozanimajte o ceni kurirske službe ali pa si oglejte cenik kurirske službe kar na spletni strani.

Kurirska služba Ljubljana