Hitra pošta Ljubljana

Podjetje Mestna dostava - najboljša hitra pošta v Ljubljani


Podjetje Mestna dostava, ki se nahaja v Ljubljani, se ukvarja z dostavo hitre pošte tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Hitra pošta v tujino je prav tako zanesljiva, kot hitra pošta v državi. Pošiljka na želen naslov prispe pravočasno in se med prevozom ne poškoduje, saj jo pred odpošiljanjem ustrezno opremimo.


S hitro pošto iz Ljubljane do varnega pošiljanja vaših pošiljk


V hitri pošti v Ljubljani se trudimo, da paketi na cilj prispejo hitro in varno. S pomočjo naših izjemno učinkovitih in prijaznih kurirjev nam želeno več kot le uspeva. V kolikor paket pošljete na naslov v državi, pošiljka navadno prispe že v 24 urah. Hitro pošto pa lahko pošljete tudi v tujino, tja bo paket potoval le nekaj dni.

PREVERITE CENE HITRE DOSTAVE PO SLOVENIJI


Zraven tega, da je pošta hitro odposlana, pa na hitri pošti v Ljubljani poskrbimo tudi za varnost vaše pošiljke. Pošiljko pred pošiljanjem ustrezno zapakiramo in tako preprečimo morebitne poškodbe med prevozom paketa. Pošiljke vnesemo tudi v sistem ter tako poskrbimo, da bo pošiljka prišla na izbran naslov in se na poti ne bo izgubila.


Zraven navadne hitre pošte vam ponujamo tudi hitro pošto door to door


Ponujamo vam tudi hitro pošto door to door oz. hitro pošto od vrat do vrat. Prijazen kurir vam bo hitro pošto dostavil na vaš naslov. Prav tako lahko paket, ki ga želite poslati na želenem naslovu tudi poberemo. Dostavo in prevzem pošiljk lahko opravimo tudi več kot le enkrat dnevno.

Hitra pošta v tujino


Pozanimajte se o hitri pošti v Ljubljani in se odločite za nakup naše storitve


Oglejte si našo spletno stran:http://www.mestnadostava.si/dostava-paketov-po-ljubljani in se prepričajte o kvalitetnih storitvah, ki vam jih v podjetju Mestna dostava ponujamo. V primeru dodatnih vprašanj nas lahko pokličete po telefonu ali pa nas o storitvah hitre pošte v Ljubljani povprašate tudi po e-pošti. Naši prijazni kurirji vam bodo z veseljem pomagali odgovoriti na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo.