Hitra dostava

Vsi vemo, da brez hitre in učinkovite dostave ne moremo. Kljub velikemu tehnološkemu napredku še vedno ne moremo brez pošiljanja paketov iz enega v drug kraj. Zanesljiva, varna in predvsem hitra dostava paketa sedaj več ni vprašanje. V podjetju Mestna dostava vam omogočamo dostavo tudi v 24 urah. Vaš paket bo tako varno in hitro prispel od razpošiljatelja do vaših vrat.
Smo podjetje, ki je specializirano za hitro dostavo paketa. Omogočamo vam hitro dostavo pošiljk po Ljubljani in tudi po drugih krajih v Sloveniji.

HITRA DOSTAVA PO LJUBLJANI

Prevzem in dostava paketa ob dogovorjenem času

Ker se zavedamo, da je vaš čas dragocen in da je vsaka pošilja izjemno pomembna se vam kar se da prilagodimo ter tako pakete prevzamemo in dostavimo ob dogovorjenem času. Pošiljke lahko dostavimo tudi večkrat dnevno.

Hitra dostavaHitra dostava paketa v Ljubljani

Varna dostava vašega blaga že v nekaj urah

Naša ekipa vam bo v poštno-kurirskem centru vaše blago zapakirala v ustrezno embalažo. Tako vam ni potrebno skrbeti, da bi se stvar med prevozom uničila, saj bo ustrezno zaščitena.
Ker si želimo, da bi bila dostava pošte hitra in učinkovita, vam pošiljko dostavimo že v 24 urah. Zavedamo se namreč, da bi moral biti čas dostave hitre pošte v Sloveniji čim krajši, saj nam pri sami dostavi ni potrebno premagati (pre)velikih razdalj - Slovenija, na srečo, pač ni velika dežela.

Več informacij tukaj.

NUDIMO HITRO DOSTAVO PAKETOV

Za vprašanja o hitri dostavi paketov smo zmeraj na voljo

Vas zanima kako paket hitro dostaviti ali kako poteka prevzem paketa? Kontaktirajte nas po telefonu. Telefonsko številko lahko najdete na naši spletni strani. Seveda nam lahko pošljete tudi povpraševanje po e-pošti. Naša ekipa vam bo pri vprašanjih z veseljem pomagala in vam svetovala kako najlažje hitro dostaviti paket. Ob prejemu vašega paketa ga bomo pred dostavo opremili s PTT obrazcem za Slovenijo in tujino. V naših računalniških sistemih vodimo natančne evidence odposlanih paketov, kar pomeni, da je izguba paketa pri nas praktično nemogoča.

http://www.mestnadostava.si/dostava-posiljk