Dostava pošte - hitro in zanesljivo


K vam pridemo po pošiljke večkrat dnevno in jih dostavimo pošto naslovniku isti ali naslednji dan. Vsako pošiljko v našem centru najprej strokovno zapakiramo v ustrezno embalažo, jo frankiramo in odpremimo na javno pošto vsak dan ob 18.00. Če je pošiljka poslana priporočeno, jo vpišemo še v našo oddajno knjigo. Vse pošiljke prispejo k naslovnikom naslednji delovni dan. Nudimo pa tudi možnost hitrega urgentnega pošiljanja, pri kateri so pošiljke dostavljene naslovniku takoj oziroma v najkrajšem možnem času. Dostava pošiljk z našo kurirsko službo je zanesljiva in hitra pošta dostavljena isti dan. Čas dostave hitre pošte je 24 ur,čas dostave hitre urgentne pošte pa isti dan oziroma par ur po prevzemu.

Dostava pošte


Hitra pošta - urgentna dostava od vrat do vrat v zelo kratkem času


Hitra pošta dostava je nepogrešljiva storitev, če želite da naslovnik prejme pošiljko dostavljeno še isti dan. Naše stranke največkrat koristijo storitev hitre urgentne pošte, če imajo za dostaviti pomembne pošiljke, ki jih naslovniki rabijo še v istem dnevu oddaje pošiljke. To so dragoceni ali zaupni dokumenti, material, ki ga naslovnik potrebuje v proizvodnji ali na terenu ali pa se pošiljajo razni vzorci. Hitra urgentna pošta je najboljša izbira tudi v primerih, ko mora biti pošta vročena, ko je treba s pošiljko ravnati pazljivo, če oddajate javno naročilo ali pa imate tesno omejen časovni rok.

VEČ O HITRI DOSTAVI PAKETOV


Dostava paketa


V dobi moderne tehnologije, se večina dokumentov pošilja v elektronski obliki. Standardna pošta oziroma dostavna služba pa še vedno služi za dostavo paketov in pomembnih dokumentov. Pakete pošiljamo z javno pošto in so dostavljeni v roku 24 ur oziroma naslednji delovni dan v dopoldanskem času. Nudimo tudi možnost pošiljanja s hitro urgentno pošto, kar pomeni, da so paketi, ki jih prevzamemo na vašem naslovu, dostavljeni naslovniku še isti dan oziroma v roku parih ur. Cene naših storitev so zelo konkurenčne, zaupa nam že več kot 140 podjetij. Več na naši spletni strani: http://www.mestnadostava.si/hitra-posta-po-sloveniji

hitra pošta dostava